Fimera Design Studio

Адрес: София, ул. Едисон 11, офис 2

Телефон: 02/873 85 08

Email: fimera@fimera.com

Website: fimera.com

Представяне
Fimera Design е студио за интериорен и продуктов дизайн, което създава хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, мебели и продукти. Fimera Design вярва, че качеството на изпълнение е важно не по-малко от гениалността на идеята и предлага цялостна услуга от проектиране на пространството до избора на най-малкия детайл от oбзавеждането.

Студиото е създадено през 2006 г. от трима млади дизайнери - Мая Костова-Сбиркова, Иван Гроздев и Валери Маринов, които се срещат в Лесотехническия университет в София. Те търсят свобода да разгърнат таланта си и имат амбицията да предлагат иновативни концепции, в които визията на дизайнера е равностоен партньор на идеите на клиента. Паралелно с това помагат активно за създаването и развиването на професионалната общност в България. Повече от всичко вярват, че могат да променят средата и да направят живота по-добър. Или поне малко по-красив. Дизайнът не е тяхна работа, а движеща сила.

Fimera Design е сред най-търсените и продуктивни студия в България, с портфолио от над 50 обекта и запазено място на страниците на списанията за архитектура и дизайн. Проектира с еднаква страст и вдъхновение както мини апартаменти с ограничени бюджети, така и луксозни хотелски комплекси, заведения, магазини, офиси и обществени сгради.

Fimera Design твърди, че няма универсална формула за добър дизайн. Започва всеки нов проект на чисто и безусловно избира експеримента пред проверените и сигурни начини. Защото вярва, че само така можеш да надскочиш себе си.
Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code