I/O Architects

Адрес: София, ул. Неофит Рилски 27

Телефон: 02/987 31 20

Email: office@ioarchitects.com

Website: www.ioarchitects.com

Представяне
I/O Archcitects се утвърди като едно от най-уважаваните архитектурни студия у нас. През 2004 г. под формата на дистанционно сътрудничество между София и Токио Вяра Желязкова и Георги Кътов разработват първия си съвместен проект. Оттогава работят заедно. Работата им отразява стремеж към съчетаване на натрупания в български условия опит с външната гледна точка. Процесът на проектиране при тях се характеризира с разнопосочно експериментиране и чувствителност към контекста на местните природа, градове и общество понякога с възхищение, понякога с иронично отчитане на съществуващите в средата противоречия. Формалният им израз е преднамерено сдържан и се стреми да заобикаля рисковете на естетиката на прехода.

I/O Archcitects са номинирани четири пъти за наградата за съвременна архитектура на Европейския съюз - Mies Van Der Rohe, и са във финалната селекция на Европейската награда за социални жилища Ugo Rivolta 2007, в чието жури участва Дейвид Чипърфилд David Chipperfield. Носители са на множество национални отличия, сред които наградата за българска архитектура "Визар" - златен (2007) и сребърен (2005), както и специалната награда на "Съюза на архитектите" в България за 2007 г. Отделно печелят наградата на Velux за използване на естествена светлина в архитектурата.
Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code