Издания

Интериорен дизайн Атлас

Автор: Франсиско Асенсио Сервер
Издателство: Книгомания
Година: 2008
Език: Български
Страници: 999
Цена: 39 лв.

В наше време стремежът към декориране на собственото жилище съвсем не е приоритет единствено на състоятелните. Малко въображение и добър вкус могат да направят чудеса от красиви интериори. Още повече че днес има мебелни магазини, предлагащи дизайнерски продукти на достъпни цени. Разбира се, по-сериозният бюджет дава възможност за придобиване на произведения и ползване на услугите на най-престижните интериорни дизайнери.
Човек трябва да е наясно с предимствата и недостатъците на всеки отделен стил. Целта на книгата е да помогне за сътворяването на красив интериор с помощта на обикновена, но в същото време функционална мебелировка. Но въпреки възможността за свобода и гъвкавост в избора на стил, при декорирането на интериора все пак е нужно да се спазват определени правила. А те от своя страна могат да бъдат и нарушавани.

Още издания

Креативно списание за дизайн, интериор и архитектура.

Повече

Специализирано периодично издание за дизайн, материали, машини и технологии в мебелната и дървообработващата промишленост.

Повече

Целта на настоящата книга е да запознае читателя със съвременните начини, методи и технологии при производството и монтажа на дървените и сглобяемите къщи в България.

Повече

Книгата предлага популярен обзор на външното въздействие върху формирането и развитието на мебелното творчество и производството на мебели в България.

Повече

Тази книга-албум запознава читателя със забравени днес, но ненадминати майстори и творци, и с великолепните им произведения.

Повече

Монографично изследване на традициите, развитието и постиженията в мебелното производство.

Повече

Целта на тази книга е да даде на строителя-любител конкретни познания и съвети за изработване на елементите на дървените къщи и за извършване на всички строителни работи.

Повече

Книгата илюстрира сложната картина на международните движения на XX в., от технологичната експресивност до новата модерност.

Повече

Тази книга представя забележителни обекти от частни пространства, публични и религиозни сгради. Включва също така известни хотели, ресторанти и барове, акцентирайки върху последните тенденции в областта на модерната архитектура и дизайна.

Повече

Тази книга представлява най-обширното изследване в областта на дизайна на столове от 1808 г. до наши дни.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code