Издания

Списание MD - Мебелен дизайн

Във време, когато ефектното надделява над стойностното, издание като MD - Мебелен дизайн не само информира, но и формира интерес към истинските постижения в тази област.

Списание MD се е заело да доказва, че дизайнът не е занимание за сапунени персонажи, а интелектуална дейност, изискваща вкус, находчивост и онази смес от артистизъм и рационалност, които могат да превърнат стоката в произведение на изкуството.
Същевременно трудно може да се избегне робуването на имена, които не всякога са на нивото на очакванията към тях, а това не е и възможно. Но списанието радва с увереността, която дава, че творческият дух е жив, дори когато греши или криволичи.

Списание MD упражнява ренесансовия идеал като малцина други, определящо се като художник по призвание, дизайнер по предразположение, архитект по интереси и писател по неволя. То е адресирано към всички, които го приемат, дори да не го разбират.

Технически характеристики:
Размер: 240/296 mm
Обем: 180 - 220 стр.
Картон корица: 250 г хром мат
Хартия тяло: 115 г хром мат
Цветност: 4+4 (по желание пети цвят)
Периодичност: двумесечно (6 броя)
Особености: двуезично (български и английски)
Тираж: 9000 бр.
Корична цена: 8 лв., абонамент 42 лв.

Читателска аудитория:
Архитекти, дизайнери, проектанти, декоратори
Хора с естетическа ориентация и висок социален статус
Инвеститори, хотелиери
Чуждестранни клиенти
Производители на мебели и елементи за интериора
Преподаватели, студенти

Разпространение:
Свободна продажба в търговската мрежа чрез дистрибутори
Абонамент
Продажба по изложения
Раздаване с рекламна цел
Ръчна продажба
Поръчка по Интернет

Интернет сайт
Списание MD има собствен интернет сайт www.md-magazine.info. В него могат да се разглеждат онлайн всички броеве. От 2009 г. издателството предлага възможност за абонамент за пълната електронна версия на списанието. Всички реклами и статии с рекламен характер присъстват в онлайн изданието и са свързани с активен линк към фирмения сайт на съответния рекламодател.

Ако желаете да се абонирате или да поръчате конкретни броеве на сп. MD, моля, използвайте формата за контакт.

Вижте страницата на сп. MD и във facebook.

Още издания

Специално издание посветено на 25-годишнината на издателство Taschen.

Повече

Автор: Charlotte & Peter Fiell Издателство: Taschen Година: 1993 Език: Английски Страници: 160 Цена: 35.00 лв.

Повече

Тази книга представя мебелния дизайн като включва в себе си някои от най-емблематичните мебелни стилове, движения и имена дали своя принос за неговото развитие.

Повече

Второ преработено издание на учебника по дисциплината "Технология на мебелите", предназначен за обучението на студентите в бакалавърската степен на специалност "Дървообработване и производство на мебели" в ЛТУ.

Повече

Учебникът е разработен в съответствие с учебните планове на дисциплината "История на интериора и мебелите", която се преподава на студентите от специалността "Инженерен дизайн" в ЛТУ.

Повече

Учебникът на проф. Панайот Панайотов е посветен на лепилата и материалите за защитно-декоративни покрития. Предназначен е основно за студентите от ЛТУ, специалност "Интериор и дизайн на мебели", както и за ползване от специалистите в бранша.

Повече

Процесите на хидротермичното обработване на дървесината, към които се отнасят сушенето и топлинното обработване, са намерили широко приложение в дървообработващата и мебелната промишленост.

Повече

Учебникът е предназначен за студентите от ЛТУ за специалностите "Дървообработване и производство на мебели", "Инженерен дизайн" и "Стопанско управление". Може да се ползва и от студентите по други специалности, а също и от всички производители и потребители на дървесина.

Повече

Учебникът съдържа цикъл лекции по дисциплината "Вътрешна архитектура и дизайн", която се преподава на студентите от специалност "Дървообработване и производство на мебели" в ЛТУ.

Повече

В албума е засегната част от огромното разнообразие на стилови форми - от Ренесанса до началото на 20-ти век. Направен е кратък анализ на епохата, появата, времетраенето и разпространението на всеки стил, както и оражението му в архитектурата, изкуството и начина на живот.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code