Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

Архитектурно Строителна Седмица25.02 - 28.02.2020

София, България

Website: buildingweek.bg/index.php/bg/buildingweek

Представяне

АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА привлича директни участници от два континента – Европа и Азия - фирми от България, Германия, Италия, Англия, Полша, Китай, Румъния, Турция, Иран.


С реализирането на новата си концепция, изложението създава професионална платформа за повече от 7200 предимно бизнес посетители. През четирите изложбени дни те имат възможност да обменят информация, контакти, идеи и опит с участниците. Разположена в три зали, на обща изложбена площ над 8500 кв.м, АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА предлага най-новото от машините, продуктите и технологиите за строителния сектор.


В изпълнение на новата концепция залите са разделени на три сектора – според фирмените сфери на дейност: Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и профили“ и „Грубо строителство и външни довършителни работи“. Това водидо до прецизиране на избора и улеснява бизнеса.

Фокусът на изложителите на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и тази година ще бъде потенциала на съвременното строително оборудване и проектиране, технологии и инструментариум, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт, и индустриалното строителство, виртуалната реалност в полза на строителството.

В рамките на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Затова изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти. Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина.

Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code