Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

FIMMA Brasil 26.03 - 29.03.2019

Бразилия

Представяне

НАЙ-ДОБРАТА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА


Международният панаир за машини, суровини и аксесоари за мебелната промишленост (FIMMA Brasil) събира в изложбена площ от 58 000 кв. м. най-очакваните решения за укрепване на цялата дървообработваща промишленост, чрез продукти и услуги, преобразявайки глобалния бизнес.
FIMMA Brasil посочва пътя към успеха на компаниите и пуска на пазара тенденции в различни специализирани области, идеална комбинация за тези, които имат афинитет към непрестанно развитие.

По този начин FIMMA Brasil предоставя на дървообработващата промишленост възможността да се запознае с нови продукти, в допълнение към консолидирането на партньорства и търсене на клиенти. Без съмнение, благоприятна среда за добър бизнес.


ЗАЩО ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТЕ?


Надеждността и традицията дадоха на Международния панаир за машини, суровини и аксесоари за мебелната промишленост (FIMMA Brasil) статута на петото най-голямо търговско изложение по рода си в света. Вече 28 години FIMMA Brasil работи в сектора, отговарящ за многообразните нужди на националната мебелна промишленост и вследствие на това укрепва своите марки. FIMMA Brasil е иновативна, обединявайки основните технологии в машините и суровините в Бразилия, като предоставя на бизнесмените и професионалистите от бразилския мебелен сектор най-модерните решения на петте континента.

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code