Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

Техномебел и Светът на мебелите17.03 - 21.03.2020

София

Адрес: Inter Expo Center Ltd. , 1784 Sofia, Bulgaria; 147, Tsarigradsko shose Blvd.

Телефон: T +359 2 9655 289; M +359 89 782 6492

Email: svasilev@iec.bg

Website: http://www.iec.bg/index.php/en/

Представяне

за изложенията Техномебел и Светътна мебелите, които ще се проведат в Интер Експо Център, София.

Мебелната индустрия се събира в България от 26 до 30 март 2019 г. за изложенията Техномебел и Светът на мебелите, които ще се проведат в Интер Експо Център, София.
В рамките на пет дни на водещите в България изложения за сектора ще бъдат представени машини, материали, актуалните тенденции в интерниорния дизайн и обзавеждането.

Специализираното изложение Техномебел представя последните новости при технологиите за мебелната индустрия, машини за дървообработване и оборудване, дизайнерски решения и материали за производство на мебели. Събитието е единна платформа за специалистите от сектора на дървообработващата и мебелната промишленост. Паралелно провеждащото се изложение Светът на мебелите ще предостави отново възможност за разширяване на бизнеса и среща с актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния текстил, вътрешния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.


За изграждането на устойчив бизнес, силни контакти и проследяване на актуалните световни тенденции допринасят паралелно провеждащите се в рамките на двете изложения форуми, демонстрации и фирмени презентации, които представят най-новото в индустрията. Организаторите от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработваща и мебелната промишленост подготвят редица интересни инициативи.


Hosted buyers program

За поредна година и на изданието през 2019 г. посетителите на Техномебел и Светът на мебелите ще могат да се възползват от възможностите на Hosted buyers program. „С тази програма посещението на изложенията е максимално ефективно, защото освен всичко друго предлага и предварително планирани срещи с подбрани компании“, коментираха на последното издание гости от чужбина. Те изтъкват, че Hosted buyers program разкрива пред българските и чуждестранните компании нови възможности, създавайки атмосфера за изграждане на нови контакти, участие в двустранни бизнес срещи с перспектива за създаване на партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността си на международния паза


Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code