Банциг Wood-Mizer LT20 за средния бизнес ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Хоризонталните банцизи за трупи на Wood-Mizer от серията LT20 са предназначени за средни по обем производства. Главното им предимство е способността им бързо и без допълнителни настройки да разбичват качествен фасониран материал с различен размер. Машините от серията LT20 са отличен избор за стартиращ бизнес, свързан с дървообработването.

Конструкция
Подаването и позиционирането на режещата глава са с електрическо задвижване, което се осъществява от оператора чрез пулт за управление. Класическата ергономична форма на рамата осигурява свободен достъп до готовия материал.

Банцизите от серията LT20 в зависимост от избора на доставчик са окомплектовани с различни системи за манипулиране на трупите - от ръчна до хидравлична. Има възможност за постепенно надграждане на машината чрез закупуване и монтаж на хидравлика за увеличаване на производителността и облекчаване труда на оператора.

Серията LT20 се предлага както в стационарна, така и в мобилна версия, с двигател с вътрешно горене (дизелов или бензинов).

Лесното обслужване, високата надеждност, качественото и гладко рязане при добри параметри на производителността, високият рандеман за сметка на употребата на тесни и тънки ленти и икономията на гориво и енергия са главните предимства на технологията на Wood-Mizer, която осигурява печеливш бизнес дори във времена на криза.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Максимален размер на трупите:
LT20S: 800 мм диам. х 4800 мм дълж.
LT20M: 800 мм диам. х 6100 мм дълж.
LT20L: 800 мм диам. х 8400 мм дълж.
Варианти за манипулиране на трупите:
Ръчно/ Хидравлично
Задвижване на главата:
Електрическо
Избор на двигател:
22 к.с. дизелов
25 к.с. бензинов
11 kW електрически
Стандартно оборудване:
Механизирано задвижване на лентоводителя
Ролкови лентоводители
Електронно устройство за задаване на дебелините Setworks
Допълнително оборудване:
Хидравличен товарач на трупите с ръчна помпа
Обръщач на трупите с лебедка
Устройство за белене на кората
Ремарке
Удължителна секция - 1800 мм или 3600 мм или 7200 мм

Ръчно манипулиране на трупите
1. Повдигащи опори за сбега: ръчните повдигачи в предната и задната част на машината позволяват повдигане на трупа и компенсиране на сбега (базов модел).
2. Ръчна хидравлична помпа: позволява на оператора да натоварва трупите върху рамата без допълнителна помощ. Доставя се в комплект с цапини.
3. Допълнителен обръщач на трупите: това просто устройство, съединено с ръчната лебедка, помага на оператора сам да преобръща трупи с големи диаметри.
4. Ръчен притискач на трупите: многофункционален притискач, ефективен при разбичване както на трупи, така и на готови призми (базов модел).

Хидравлично манипулиране на трупите
5. Хидравлични повдигащи ролки: широките повдигащи ролки компенсират коничността на трупа и позволяват лесното му позициониране.
6. Хидравличен товарач на трупи: натоварването на трупа върху рамата става за броени секунди след натискането на лоста върху пулта за управление. Повдигащите вилици са снабдени с два хидравлични цилиндъра.
7. Хидравличен обръщач: преобръщането на трупа или призмата за последващо разбичване става лесно - с натискане на лоста върху пулта за управление.
8. Хидравличен притискач: специалният телескопичен притискач улеснява разбичването на нестандартни трупи. Позволява минимална дебелина на последната дъска от 25 мм.

ОСОБЕНОСТИ И ПРЕДИМСТВА
Конзолно окачена режеща глава: осигурява точност и висока стабилност на рязане.
Вертикално и хоризонтално движение на режещата глава: осъществява се с помощта на двигатели, които й осигуряват бързо и прецизно позициониране за желания размер.
Ергономична рама: традиционната форма на рамата на Wood-Mizer осигурява свободен достъп до разбичвания материал.
Електрически лентоводител: премества се от операторския пулт и позволява прорез с широчина до 650 мм.
Стабилни подвижни долни опори: стандартно монтирани в предната и задната част на рамата. Използват се при разбичване на дълги трупи и дъски.
Водещи релси: стоманените водещи релси, по които се движи режещата глава, са индукционно закалени и равномерно заварени към рамата отгоре и отдолу.
Водна система за смазване на лентата: отмива от лентата полепналите стърготини и мръсотия в процеса на разбичване, като удължава срока на експлоатация на лентата и повишава качеството на разбичвания материал.
Регулируеми насрещни опори: монтират се под ъгъл до 90º и придържат здраво трупа по време на разбичване, натоварване и преобръщане.
Ремарке за транспортиране: включва колесар и теглич, както и съответните предпазни ограждения, светлинен панел и окабеляване.

Вижте стационарен лентов банциг Wood-Mizer LT20 по време на работа на това видео.
Други продукти на ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Добри новини за клиентите на Wood-Mizer! Започваме промоцията на банцизи от LT10 до LT70. Можете да разберете ...

Повече

Техническа характеристика (стандартно изпълнение):- компютърно управление на настройката по дебелина и по широчина - стартова система звезда/триъгълник ...

Повече

Техническа характеристика (стандартно изпълнение):- компютърно управление на настройката по дебелина и по широчина - стартова система звезда/триъгълник ...

Повече

Компания Wood-Mizer предлага комплект автоматични промишлени машини за подготовка на тесни банцигови ленти. Оборудването е предназначено за дървообработващи предприятия, в ...

Повече

Фирма Wood-Mizer предлага мобилни версии банцизи от сериите LT20/LT40/LT70, които притежават колесар. Тежат около 2 т и могат да се ...

Повече

Wood-Mizer разработи един от най-бързите и икономични методи за увеличаване на добавената стойност на дървесината чрез разбичване - хоризонталният банциг ...

Повече
Подобни продукти

Масивно изпълнение, система с ниска поддръжка, изисквания за компактно пространство. Машините от С-серията са идеални за малкия и средния бизнес, ...

Повече

Класическият модел за раздробяване на всички видове дървесни отпадъци. Хиляди дробилки се използват по целия свят от малкия и средния ...

Повече

Добри новини за клиентите на Wood-Mizer! Започваме промоцията на банцизи от LT10 до LT70. Можете да разберете ...

Повече

Техническа характеристика (стандартно изпълнение):- компютърно управление на настройката по дебелина и по широчина - стартова система звезда/триъгълник ...

Повече

Вакуумният подемник VacuMaster VHB предлага решение за всички приложения за дърво. Той е оборудван с 2 вендузи с размери 550 ...

Повече

Производство на комплексни инсталации под ключ за пелети и брикети от дървесина на италианската фирма COSTRUZIONI NAZZARENO.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code