Банциг Wood-Mizer LT20B за малкия бизнесЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Хоризонталният банциг за трупи LT20B съчетава добре отработената и проверена с времето конструкция на режещата глава на LT20 и надеждната, масивна, ниска рама, която притежава всички характеристики, осигуряващи прецизно, ефективно и производително разбичване в допълнение с новите й качества - повишена надеждност и лесна експлоатация.

Нов метод на разбичване
Още едно предимство на новата конструкция е възможността да бъде използван нов метод на разбичване, който се използва масово сред клиентите на Wood-Mizer. Чрез добавяне на необходимото количество удължителни секции дължината на рамата се увеличава, за да могат върху нея да бъдат натоварени едновременно два трупа един зад друг. Тогава операторът не връща главата назад след разбичването на първия труп, а продължава с втория, докато през това време помощникът снема готовата дъска от първия труп и се готви да направи същото с втория. Този цикличен процес оптимизира работното време.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
(LT20B с удължителни секции)
Максимални размери на трупите:
LT20B2: 800 мм диам. х 4800 мм дълж.
LT20B3: 800 мм диам. х 6800 мм дълж.
LT20B4: 800 мм диам. х 8800 мм дълж.
Манипулиране на трупите:
Ръчно
Задвижване на режещата глава:
Електрическо задвижване напред/назад и нагоре/надолу
Варианти на основния двигател:
Дизелов 22 к.с.
Бензинов 25 к.с.
Електрически 11 kW
Стандартно оборудване:
Електрически задвижван лентоводител
Ролкови лентоводители
Електронно устройство за задаване на дебелините Setworks
Допълнително оборудване:
Устройство за белене на кората
Цапини
Рампа за качване на трупите
Удължителна секция: 2000 мм
Дистанционно управление

1. Електрически двигател с мощност 11 kW: машината е оборудвана с двигател на известна търговска марка.
2. Електрически лентоводител: лесен е за ползване от пулта за управление, осигурява стабилност на лентата в прореза и максимална точност на разбичване.
3. Електронно устройство за задаване на дебелините Setworks: увеличава производителността и точността на бичене чрез електронно устройство, което позволява точно позициониране на режещата глава по височина преди следващия ряз.
4. Ръчни притискачи: регулируемите притискачи задържат здраво трупа или призмата в процеса на бичене и позволяват минимална дебелина на последната дъска от 25 мм.
5. Повдигащи опори за сбега: монтирани върху сегментите на рамата в предната част, те позволяват повдигане на произволен край на трупа чрез въртяща се манивела за компенсиране на коничността.
6. Регулируеми крака (опори): лесно регулируемите по височина опори на рамата създават стабилна платформа за разбичване на дълги трупи, дори ако машината е монтирана върху неравна повърхност.

ОСОБЕНОСТИ И ПРЕДИМСТВА

Конзолно окачване на режещата глава: осигурява точно разбичване и бързо позициониране на главата за получаване на дъска със зададена дебелина.
Електрическо позициониране на режещата глава: стандартна функция за моделите от серия LT20. Позволява бързо и точно определяне на зададената дебелина.
Модулна конструкция на рамата: състои се от секции с дължина 2 м и лесно се удължава.
Дистанционно управление (опция): управлението се осъществява от пулт, поставен на удобно за оператора място. Кабелите за дистанционното управление "вървят" по стоманено въже, опънато над машината.
Водна система за смазване на лентата: поддържа лентата в оптимално състояние по време на работа.
Странични опори: ръчно регулируемите странични опори придържат трупа неподвижен по време на работа.
Широк просвет: голямото разстояние между лентоводните ролки позволява биченето на дъски с широчина до 660 мм.
Устройство за белене на кората (опция): на режещата глава на LT20 може да се монтира устройство за белена на кората - фреза, която удължава срока на работа на лентите чрез отстраняване на кората в зоната на предстоящо рязане.
Натоварващи рампи: не позволяват свличането на трупите при натоварването.
Удължителни секции: всяка секция увеличава дължината на разбичване с 2 м. Моделът LT20B на практика няма ограничения за дължината на разбичваните трупи.

Вижте хоризонталния банциг Wood-Mizer LT20B по време на работа на това видео.
Други продукти на ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Добри новини за клиентите на Wood-Mizer! Започваме промоцията на банцизи от LT10 до LT70. Можете да разберете ...

Повече

Техническа характеристика (стандартно изпълнение):- компютърно управление на настройката по дебелина и по широчина - стартова система звезда/триъгълник ...

Повече

Техническа характеристика (стандартно изпълнение):- компютърно управление на настройката по дебелина и по широчина - стартова система звезда/триъгълник ...

Повече

Компания Wood-Mizer предлага комплект автоматични промишлени машини за подготовка на тесни банцигови ленти. Оборудването е предназначено за дървообработващи предприятия, в ...

Повече

Фирма Wood-Mizer предлага мобилни версии банцизи от сериите LT20/LT40/LT70, които притежават колесар. Тежат около 2 т и могат да се ...

Повече

Wood-Mizer разработи един от най-бързите и икономични методи за увеличаване на добавената стойност на дървесината чрез разбичване - хоризонталният банциг ...

Повече
Подобни продукти

Масивно изпълнение, система с ниска поддръжка, изисквания за компактно пространство. Машините от С-серията са идеални за малкия и средния бизнес, ...

Повече

Класическият модел за раздробяване на всички видове дървесни отпадъци. Хиляди дробилки се използват по целия свят от малкия и средния ...

Повече

Добри новини за клиентите на Wood-Mizer! Започваме промоцията на банцизи от LT10 до LT70. Можете да разберете ...

Повече

Техническа характеристика (стандартно изпълнение):- компютърно управление на настройката по дебелина и по широчина - стартова система звезда/триъгълник ...

Повече

Вакуумният подемник VacuMaster VHB предлага решение за всички приложения за дърво. Той е оборудван с 2 вендузи с размери 550 ...

Повече

Производство на комплексни инсталации под ключ за пелети и брикети от дървесина на италианската фирма COSTRUZIONI NAZZARENO.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code