Дизайнерски мебели по поръчкаАГГА СТУДИО

Архитектите от "АГГА студио" ще направят така, че всеки път, когато влезете в дома си, да изпитвате прилив от емоции, от вълнение и гордост.

Ние не проектираме просто мебели - вашите нужди са нашето задание, а дизайнът със сигурност ще бъде уникален.
Независимо колко щури са вашите идеи, свържете се с нас, за да ги реализираме. Заедно ще създадем модел за вашия интериор, а след това можете да поръчате изработката, където по желаете. "АГГА студио" работи с доказани мебелни къщи на българския пазар.

Няма невъзможни неща, стига да имате желание. Разнообразието на материали днес ни дава възможност да постигнем невъзможното. Класическите мебели остават най-трудни за изпълнение, но въпреки това носят много стил със себе си. Модерните мебели гарантират функционалност, естетика и по-лесна поддръжка.

Ние държим да проектираме мебелите точно такива, каквито си ги представяте, с най-новите програми за проектиране и 3D обработка. Имаме възможност да зададем всякакви материали и текстури за вашите мебели, за да добиете представа за начина, по който ще промени вашия интериор. Независимо дали искате да обзаведете вашия дом, офис, вила, ресторант или др., ние ще направим всичко възможно, за да впечатлявате със стил.

Искате многофунционален, почти незабележим гардероб, в който да успеете да съберете всички неща - документи, дрехи, спално бельо, елетроуреди и др., а не знаете как да намерите място за всичко?! Ние ще ви помогнем да организирате складовото си пространство или килер и да сложим ред там, където изглежда невъзможно.

Имате нужда от удобно работно място, където да съберете на една ръка най-важната информация, компютри и документи и въпреки че работите да се чувствате комфортно – свържете се с АГГА студио, за да начертаем вашето уникално бюро, в което да има място за всичко.

Нанасяте се в нов апартамент или къща и имате нестандартна спалня или искате най-доброто легло за вас? Ние знаем как да проектираме уникалното легло за вашите нужди. Няма по-важно нещо от съня, защото без качествена почивка не можем да реализираме идеите си. Спалнята трябва да бъде най-уютното, сигурно и комфортно място. Имате нужда от по-малко или по-голямо легло - елате и заедно ще сглобим най-доброто място за вашата пълна релаксация.
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code