Компактни прахосмукачки CT MINI и MIDIТУЛТЕХНИК СИСТЕМС ЕООД

Изсмукването на прахове е важно: За защита на здравето, за положително впечатление пред клиента и за свободна видимост върху работната повърхност с цел постигане на прецизни резултати. Но и мобилността играе решаваща роля. Компактните прахосмукачки при това са идеалните спътници при сервизни и монтажни дейности. Независимо дали в работилницата или на място при клиента – винаги когато работата без прах трябва да е мобилна и цялостна. За тези случаи са налице новите мобилни прахосмукачки CT MINI и CT MIDI. Те се побират във всеки автомобил и благодарение на компактните си размери и ниското тегло са особено лесни за транспортиране. Освен това те разполагат с много добре премислени нововъведения, с които безпраховата работа става още по-лесна и комфортна.


Може да ги видите в действие на видеото


Интегрирана Bluetooth® технология
За автоматично включване на мобилната прахосмукачка през дистанционното управление или акумулаторната батерия Bluetooth®. Не е нужно дооборудване.
Сензорно управление
Ново и интуитивно сензорно поле за управление вместо копчета за въртене – най-лесно управление и с ръкавици и при замърсяване. Прахосмукачката се намира след включване веднага в автоматичен режим.
За прахове от клас M
Компактната прахосмукачка CTM MIDI за опасни за здравето прахове от прахови клас М и с автоматично разпознаване на шланга. Така мобилната прахосмукачка автоматично се настройва на правилния диаметър на шланга.
Място за всичко
Вътрешно разположеното голямо депо за маркуч прави съхраняването на гладкия смукателен маркуч още по-лесно и осигурява сигурен и чист транспорт. Нищо не се показва.
Ръчно прочистване
Ръчното почистване на главния филтър и филтърната торба Ви позволява да възстановите всмукателната мощност, когато филтърът или филтърната торба се запушат, за да можете да използвате оптимално торбата и наистина да я напълните максимално.
Смяна на филтъра отвън
Бързо, лесно и без инструмент.

Други продукти на ТУЛТЕХНИК СИСТЕМС ЕООД

Новият акумулаторен винтоверт TI 15 IMPACT, който стъпи на българския пазар от 1 септември, отново ще изненада приятно феновете на ...

Повече

Новият работен център WCR 1000 ще ви помогне да организирате своето работно място много по-ефективно. Това ще ви позволи да ...

Повече

"Тултехник системс" предлага следните модели нивелири на Festool: LEV 350 с дължина 350 mm; LEV 800 с дължина 800 mm ...

Повече

Чисто, бързо и ергономично: маслото се съдържа в пълнител, който играе ролята и на дръжка. С едно кликване той се ...

Повече

Компактният 10.8-волтов винтоверт впечатлява с ергономичната си конструкция и тегло само от 900 грама. Той е изключително мощен, с две ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code