Многоглав банциг за листене Wood-Mizer HR1000ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Wood-Mizer разработи един от най-бързите и икономични методи за увеличаване на добавената стойност на дървесината чрез разбичване - хоризонталният банциг с няколко глави HR1000 (предишно наименование MultiHead).

В HR1000 се използват надеждни стоманени транспортьори за подаване на материала в режещия механизъм. Стоманеният транспортьор има много по-голяма дълготрайност и осигурява по-точно разбичване от транспортьорите с гумени ленти. Машината HR 1000 на Wood-Mizer е оптималното решение за вас, ако трябва да разбичвате призми за производство на дъски за опаковки, палети и други материали с дължина до 2.6 м.

При непрекъснатото подаване на заготовките HR1000 може да разбичва със скорост до 30 м/мин. Тази машина е идеална за разбичване на призми и производството на дъски, заготовки, дюшеме и други подови покрития. HR1000 намалява времето наполовина чрез разбичването на призмата едновременно на 7 дъски, тъй като машината може да бъде окомплектована с до 6 режещи глави. Банцигът обработва бързо всякакви дървесни видове, както и замръзнала или изсушена дървесина. Допълнителният връщащ транспортьор подава автоматично към предната страна на машината неразбичените заготовки.

Хоризонталният банциг с няколко глави HR1000 е проектиран да бъде лесен за експлоатация и поддръжка. По света работят стотици такива машини. Това, което собствениците с радост споделят, е качеството и надеждността на HR1000!

Конструктивни особености:
• Разположени около машината предпазители с електрически датчици и други средства за безопасност отговарят на промишлените стандарти (сн. 1).
• Стандартните двигатели с мощност 11 kW имат достатъчна мощност, за да разбичват всички дървесни видове. По поръчка се доставят двигатели с мощност 15 kW, които се препоръчват при постоянна работа с широки призми или твърда дървесина (сн. 2).
• Горните хидравлични ролки осигуряват скорост на подаване до 30 m/min. Първата ролка се повдига автоматично със сгъстен въздух, за да се облекчи подаването на призмата (сн. 3).
• Централизираното хидравлично опъване на лентата се управлява от оператора с една ръкохватка за всички режещи глави (сн. 4).
• Автоматичен датчик се задейства при скъсване на лентата и машината се изключва, което предпазва както нея, така и обслужващия персонал (сн. 5).
• Максимални параметри на разбичване: височина - 300 mm; широчина - 300 mm.

Връщащ лентов транспортьор Merry-Go-Round
Този транспортьор, доставен допълнително, осигурява пълно използване на възможностите на HR1000 и увеличава производителността чрез механизиране на допълнителните операции.
Без транспортьор подаващият и приемащият оператор трябва да зареждат една след друга призми в продължение на цялата работна смяна. Тази дейност е трудоемка и нейната производителност в края на деня намалява. Кръговият транспортьор, прилаган при производството на палети, автоматично връща призмата за дообработка на банцига HR1000. Това намалява разходите на труд, като отпадат най-малко двама спомагателни работника. Транспортьорът се изработва индивидуално към всяка машина HR1000.

Online калкулатор за пресмятане на производителността на машината HR1000 може да видите тук.

Подобни продукти

Серията LT40, десетки хиляди банцизи от която работят навсякъде по света, е може би най-популярна от продуктовата гама на Wood-Mizer. ...

Повече

Моделът LT15 предлага истинската ефективност на Wood-Mizer на изключително изгодна цена. Като се използват същите ленти и механизъм на водене ...

Повече

- Радиални ръчни и автоматични циркуляри за разкрояване на дървесина- Линии за автоматично разкрояване по дължина с оптимизиране- Преси за ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code