Мобилни банцизи Wood-MizerЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Фирма Wood-Mizer предлага мобилни версии банцизи от сериите LT20/LT40/LT70, които притежават колесар. Тежат около 2 т и могат да се теглят с автомобил.
Такива банцизи се използват при извършване на услуги за разбичване на дървесина на място при клиента или в гората.

Мобилното разбичване - идея за бизнес
Често хората разполагат само с няколко трупи, които биха искали да преработят в дъски, необходими за стопанството им. Транспортирането им до местното дървообработващо предприятие е скъпо, защото големите производители нямат изгода от такива дребни поръчки. В тези случаи компактният хоризонтален банциг на колела е незаменим партньор.

Вие можете да закарате машината направо в двора на своя клиент, да я настроите само за 15 минути и да разбичите трупите пред погледа на техния собственик. Обикновено в този случай цената на услугата зависи от количеството произведен дървен материал и включва незначително доплащане за разстоянието, което сте изминали с машината от дома, а също и ако трупите са с диаметър над 40 см.

Собствениците на мобилни машини имат определена такса за работа в район с радиус 50 км. Ако се налага машината да бъде закарана по-далече, клиентът заплаща допълнителни разходи за всеки изминат километър.

Транспортно оборудване
Съгласно изискванията транспортното оборудване включва колесар и теглич, както и съответните огради, светлинен панел и окабеляване.

Мобилните банцизи Wood-Mizer са оборудвани с регулируеми по височина опори, които изравняват машината, когато е монтирана върху неравна повърхност.

Препоръчват се мобилни машини с дизелов или бензинов двигател. Може да се поръча мобилен вариант с електрически двигател, но в този случай клиентът трябва да разполага с електрозахранване 380V.

В youtube можете да намерите много клипове, направени от клиенти на Wood-Mizer: напишете в търсачката на сайта youtube.com думите Wood-Mizer mobile и ще получите обширен списък от видео файлове.
Подобни продукти

Серията LT40, десетки хиляди банцизи от която работят навсякъде по света, е може би най-популярна от продуктовата гама на Wood-Mizer. ...

Повече

Моделът LT15 предлага истинската ефективност на Wood-Mizer на изключително изгодна цена. Като се използват същите ленти и механизъм на водене ...

Повече

- Радиални ръчни и автоматични циркуляри за разкрояване на дървесина- Линии за автоматично разкрояване по дължина с оптимизиране- Преси за ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code