Промишлено оборудване за заточване и чапразене на лентиЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Компания Wood-Mizer предлага комплект автоматични промишлени машини за подготовка на тесни банцигови ленти. Оборудването е предназначено за дървообработващи предприятия, в които работят няколко банцига и е необходимо ежедневно заточване на голямо количество ленти.

Промишлената заточваща машина IS203 е снабдена с пулт за управление с електронен датчик за броя на зъбите. След приключване на заточващия цикъл, процесът спира автоматично. Машината IS203 е снабдена с електрически двигател с мощност 0,75 kW (2820 об./мин), който завърта абразивния боразонов диск с диаметър 8" (203 mm) със скорост 4280 об./мин. Двигателят на заточващата машина IS203 е монтиран неподвижно, а положението на лентата в притискащия механизъм се регулира на височина, което позволява заточването на ленти с широчина от 25 mm до 75 mm. Вторият двигател е надеждно покрит с херметически капак, който го предпазва от попадане на метални стружки и почистваща течност, което увеличава експлоатационния срок на двигателя. Заточващата машина изисква аспирация.

Автоматичната машина за чапразене на банцигови ленти Wood-Mizer AS80 осигурява изключителна точност на процеса. Машината притежава вграден електронен панел за управление, чрез който се задават параметрите на чапразенето и чрез който се извършва диагностика на готовите ленти.

Технологията на заточване на банцигови ленти, разработена от фирма Wood-Mizer, е основана на употребата на абразивен боразонов диск CBN, който притежава форма, съответстваща на фабричния профил на зъба. Употребата му дава възможност за идеално заточване на конкретния профил на зъба и на режещия ръб.

Wood-Mizer доставя боразонови дискове CBN с пет вида профили, съответстващи на типовете ленти, които в момента се произвеждат от фирмата:

• 10/30: най-популярният профил банцигова лента; подходящ е за повечето видове дървесина
• 9/29: този профил се използва при разбичване на замръзнала и твърда дървесина
• 13/29: използва се за свежа и мека дървесина като бор, смър и ела; увеличава скоростта на рязане с 10%
• 4/32: профил, разработен за свръхтвърда и замръзнала дървесина
• 7/34: препоръчва се за разбичване на свръхтвърда тропическа дървесина

Wood-Mizer доставя специално разработени боразонови заточващи дискове CBN с диаметър 5" (127 mm) за полуавтоматичната заточваща машина BMP-PLCBN и с диаметър 8" (203 mm) за промишлената заточваща машина IS203.
Подобни продукти

Серията LT40, десетки хиляди банцизи от която работят навсякъде по света, е може би най-популярна от продуктовата гама на Wood-Mizer. ...

Повече

Моделът LT15 предлага истинската ефективност на Wood-Mizer на изключително изгодна цена. Като се използват същите ленти и механизъм на водене ...

Повече

- Радиални ръчни и автоматични циркуляри за разкрояване на дървесина- Линии за автоматично разкрояване по дължина с оптимизиране- Преси за ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code