Система за плъзгащи се врати Classic 70 VF AПРОДИЗ ООД

Максимална функционалност и оптимално удобство - това са две от безспорните качества на Slido Classic 70 VF A. Тази нова модулна система за плъзгащи се врати на четирикрилен гардероб доказа своята универсалност и впечатли посетителите на щанда на Häfele на Interzum 2013 със своите добри характеристики и изключителен дизайн. С богатия си опит в областта на плъзгащите се системи, специалистите в обкова от Наголд за пореден път успяха да предложат нов вид монтаж и редица нововъведения.

Slido Classic 70 VF A - с допълнителни функции
Slido Classic 70 VF A за плъзгащи се врати с тегло до 70 кг е напълно нова система, с която Häfele преодолява всички граници. Уникалността се състои в иновативната модулна система, която може да бъде допълнена по всяко време чрез:
- добавяне на система за плавно затваряне Smuso
- добавяне на синхронизатор, който едновременно измества центъра на вратите при система от четири врати
- добавяне на електрическо задвижване

Тези възможности могат да бъдат постигнати без да се налага да се адаптира или променя монтажът. Електрозадвижващо устройство превръща в детска игра отварянето и затварянето на голeмите и тежки плъзгащи се врати. Всичко, което трябва да направите е да докоснете вратата или да вземете дистанционното управление. Системата за управление също така гарантира, че вратите достигнат крайна позиция плавно и безшумно. Електрозадвижващото устройство се монтира изключително лесно на тавана на шкафа или гардероба, а също така и демонтира при необходимост.

Синхронното задвижване осигурява естетика при движението на предните две врати. То гарантира, че когато първата врата се отворя, втората също ще се отваря заедно с нея и то без никакво друго усилие. Този механизъм осигурява пълен достъп до вътрешността на гардероба, скрита зад тези две плъзгащи се врати. Допълнително удобство на ползвателите осигурява осветителната система Loox. Тя се задейства автоматично при отваряне и затваряне на вратата, тъй като датчици разпознават нейната позиция и включват/изключват осветлението.

Висококачествена система с лесен монтаж
Монтираната извън шкафа система за плъзгащи се врати може лесно да се регулира по височина. Специално проектирана шина прави механизмите, които се разполагат в горната част на шкафа, невидими. Тази възможност за скриване зад декоративни елементи създава впечатление за корпусна мебел с висок таван, чиито врати се плъзгат в предната част на обема, без видим монтаж.

Лесният монтаж е много важен аргумент в тази система. Няма нужда от специалист с инженерни познания по електрозахранването и управлението. Осветителната система Loox се свързва просто с помощта на Plug & Play система. Окабеляването е също безпроблемно. Електрозадвижването има изключително тих мотор, което означава, че практически е безшумно.
Новият Classic 70 VF A и неговите атрактивни допълнителни опции са най-добрият вариант за монтаж на четири плъзгащи се врати в един шкаф.

Новият Smuso CD 3050 - "олекотен" механизъм за плавно затваряне за Classic 50 VF S
Smuso CD 3050 е новата разработка на Häfele в областта на плавното затваряне. Този механизъм е специално предназначен за монтаж към Slido Classic 50 VF S, като комбинацията от двете системи осигурява оптимално удобство. Slido Classic 50 VF S е подходящ за плътни врати с тегло до 50 кг и се използва главно в спални.
Като всички механизми за плавно затваряне от семейството на Smuso, Smuso CD 3050 е въздушен амортисьор, но с по-малки размери от останалите. Механизмът се монтира директно на шината на Classic 50 VF S и те образуват едно цяло.

Предимствата на тази система са лесният монтаж и надеждността. Позицията на плавно затварящия механизъм се определя предварително, което осигурява функционалност и надеждност и изключва появата на проблеми по време на монтажа. Smuso CD 3050 забавя движението на вратата в посоката на затваряне и я придърпва абсолютно безшумно в крайна позиция. Новият продукт има по-ниска цена, защото е опростен, но неговият механизъм е също толкова здрав.

Решение при всяко изискване
Häfele показа на INTERZUM много различни системи за плъзгащи се врати с широк спектър на приложения, материали, маса на вратите и варианти на плъзгане. Независимо от това дали мебелите са за кухнята, офиса или спалнята, дали имат вградено осветление или заключване, за Häfele няма ограничения в дизайна. Функционалността и комфорта се увеличават с механизмите за плавно затваряне при всяко хардуерно решение.
Други продукти на ПРОДИЗ ООД

Високите шкафове в кухнята обикновено се предназначени за складиране на продукти. Това означа високо натоварване и по-трудно отваряне и затваряне, ...

Повече

Фирмата предлага всички видове повдигащи се врати със система с електромеханично задвижване.• Отварянето и затварянето става без усилия благодарение на ...

Повече

Lumino е един нов поглед към светлинатаLumino е повече от материал с минерален произходLumino е предизвикателство за дизайнери и архитектиПриложение: ...

Повече
Подобни продукти

Писнало ли ти е да отваряш всички чекмеджета, докато си намериш чорапите?Внеси ред с дръжките на "Контура Дизайн".

Повече

AMS е алуминиева модулна система, разработка на полската фирма LAGUNA, чийто изключителен представител за България е "ОМОНИЯ" ООД.Създаването на тази ...

Повече

Fox е многофункционалната шпонка от естествен каучук, предназначена за бърз и лесен монтаж на подови покрития за тераси, веранди, балкони, ...

Повече

Една от последните модификации на "лястовичата опашка" на Hoffmann е предназначена за рамково съединяване под герунг на висококачествена дървена или ...

Повече

Една от тенденциите в съвременното обзавеждане е скриването на всички елементи - закачалки, шкафове, рафтове за обувки и полици - ...

Повече

Най-новото предложение на Häfele, което допълва широката продуктова гама, е системата за съхранение Elite Pull-Out. Тази серия се фокусира върху ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code