Вакуумен подемник VacuMaster VHB за дъски, талпи и греди с тегло до 500 кгКА МАТИК ООД

Вакуумният подемник VacuMaster VHB предлага решение за всички приложения за дърво. Той е оборудван с 2 вендузи с размери 550 x 200 x 20 mm (Д x В x Ш), които могат да повдигнат дори влажно дърво с полепнали стърготини хоризонтално без никакви проблеми заради използването на уплътнения от разпенена гума.

Подемното устройство VacuMaster VHB е подходящо за голямо разнообразие от дървени продукти, от най-обикновени дъски, през греди до цели слепени дървени плочи за изграждане на сглобяеми къщи. Детайли с тегло до 500 кг могат да бъдат премествани, използвайки тази система.

Подемното устройство се управлява от един човек. Електронно алармено устройство предупреждава оператора на време, дори и при отпадане на електрическото захранване.

Вакуумната подемна техника на Schmalz убеждава със своята функционалност, безопасност и ергономичност. Тя помага за избягване на злополуки, породени от вдигане и преместване на тежки товари. С вакуумната подемна техника процеса на производство се организира по-добре и се намаляват времената за обработка, в същото време мотовацията и производителността на персонала се увеличават.

Нашите подемни системи са съвместими с директивите CE и всички валидни закони в Европейския съюз. Всички наши устройства са маркирани с CE марка, те са индивидуално тествани преди доставка и се придружават от декларация за съвместимост, инструкции за работа и обслужване.
Подобни продукти

Серията LT70 е проектирана да отговори на изискванията на съвременните дървопреработващи предприятия с голям обем на производството. Режещата глава е ...

Повече

Серията LT40, десетки хиляди банцизи от която работят навсякъде по света, е може би най-популярна от продуктовата гама на Wood-Mizer. ...

Повече

Моделът LT15 предлага истинската ефективност на Wood-Mizer на изключително изгодна цена. Като се използват същите ленти и механизъм на водене ...

Повече

- Радиални ръчни и автоматични циркуляри за разкрояване на дървесина- Линии за автоматично разкрояване по дължина с оптимизиране- Преси за ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code