Статии

Интелигентни електроинструменти

Дата: 10 ноември 2015Сподели:

С акумулаторните електроинструменти на Бош всеки домашен майстор може да пробива, завива, реже и шлайфа с пълна мощност, докато батерията свърши. Интелигентният чип Syneon координира батерията, мотора и редуктора и осигурява перфектната мощност за всяко приложение. Феновете на „Направи си сам“ ще могат да работят по проектите си с оптимална сила при максимална издръжливост на батерията. Принципът на функциониране е подобен на човешкия организъм. И при вдигането на тежести, изискващо сила, и при маратонското бягане, за което е нужна издръжливост, тялото ни осигурява точната доза необходима енергия. Акумулаторните електроинструменти от Бош с чип Syneon идентифицират енергийните потребности и решават дали актуалната задача изисква повече сила или по-голяма скорост.
Така домашните майстори винаги разполагат с необходимата мощност, независимо дали пробиват или шлайфат. В резултат акумулаторните електроинструменти на Бош и пестят енергия, и работят по-дълго с едно зареждане. Акумулаторният ударно-пробивен винтоверт PSR 18 LI-2 може да направи с до 85% повече пробивания с едно зареждане на батерията от другите продукти от този клас.  
Бърза готовност за продължителна работа с новите батерии и новото зарядно устройство.
Акумулаторните 14,4- и 18-волтови електроинструменти Bosch стават още по-мощни с новите батерии от 2,5 Ah. Тези солидни компактни енергийни пакети с иновативна ергономична повърхност „Softgrip“ се сменят и включват лесно. Освен това, с тях инструментите работят с 25% по-дълго, отколкото с предишното поколение батерии, което ги прави идеални за мащабни проекти „направи си сам“. Ако акумулаторът се изтощи след продължителна употреба, новото зарядно устройство AL 1830 CV незабавно ще го възстанови. То зарежда батериите два пъти по-бързо от предшественика си и е с функция „готовност за работа“ – само след 40 минути инструментът е зареден на 80% и готов за употреба.
Новата батерия е съвместима с всички 14,4- и 18-волтови системи инструменти – от акумулаторния трион до ръчната прахосмукачка. Една батерия за всички ваши проекти!

Галерия
Още статии

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече

Годишната конференция на браншовете Дървообработване и Производство на мебели ще се проведе на 29-ти ноември в хотел Рила, к.к. Боровец.

Повече

Георги Янков, „Валиян” ООД: „В България има много шансове, много възможности за младите хора.”

Повече

Интервю на сп. ДМТ с Венелина Йорданова, управител на GRANDecor.

Повече

„Да си производител, ти дава повече от всичко - това е предизвикателство и възнаграждение.”

Повече

Имаме удоволствието да Ви поканим и тази година на станалата вече традиционна среща „Ден на отворените врати“, 11 октомври 2019 г., петък, от 10:00 ч. в нашето дъщерно предприятие Вита 02 ЕООД, гр. Тетевен, кв. Полатен.

Повече

МОС Консулт има удоволствието да Ви покани за пореден път на своето Inhouse Show. Този път на тема роботика ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code