Статии

Das Haus на Кейт и Джоел Бой

Дата: 23 май 2019Сподели:

 “Das Haus – Interiors on Stage” е ежегодната голяма инсталация на IMM Cologne, където всяка година различен дизайнер получава възможността да покаже своята визия за къщата. Този път избраниците бяха австралийците Кейт и Джоел Бой от Studio Truly Truly. Тяхната къща привличаше вниманието със свежите си цветове и усещането за лекота, постигнато чрез добре пропорционирани отворени пространства. Без нито една стена, благодарение на сполучливото взаимодействие между материали, мебели, цветове и текстури, къщата беше уютна и гостоприемна.

„Тъй като възприемаме нашия дом като спокойно място, искахме да постигнем това и с Das Haus, казват дизайнерите. - В нашето виждане за дома не става дума за ефективно изпълнение на множество задачи, а по-скоро за откъсване от изискванията на външния свят и намирането на собствен ритъм.“

Галерия
Още статии

Това е изходът от кризата, открит от сръбско дървообработващо предприятие благодарение на икономична технология на разбичване.

Повече

Безчеткови ЕС-мотори; Преглед на инструментите с ЕС-мотор; Electronic Rotation Control; Технологията COOLPACK

Повече

Арх. Мартин Ангелов от българската група за алтернативен транспорт Кolelinia създаде нов вид лично превозно средство за придвижване в градска среда.

Повече

Популярната марка системи универсални инструменти Dremel® стартира конкурс под надслов "Открийте разнообразието”, в който можете да спечелите инструменти на стойност 1400 лв.

Повече

От 13 до 17 май в изложбения център на Милано ще се проведе 24-тото издание на международното биенале за дървообработващи технологии и материали за мебелното производство.

Повече

С единствения по рода си комфорт на движение и висока стабилност системата за чекмеджета поставя нови хоризонти.

Повече

Полезното ръководство за производители на мебели и търговци на мебелен обков е с обем 730 страници и съдържа актуална и максимално подробна информация за над 2000 артикула.

Повече

Акценти: Мебели от остатъчни материали; 3D принтиране; Икономиката на Полша; Изложбен маркетинг; Екологични ли са продуктите от дървесина

Повече

Изложението е трибуна за всички видове мебели и мебелни аксесоари, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

Повече

Какви продукти и промоции ще предложи Екотехпродукт - представителят на Wood-Mizer за България, на посетителите на изложението "Техномебел" от 1 до 5 април в ИЕЦ - София.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code