Статии

Das Haus на Кейт и Джоел Бой

Дата: 23 май 2019Сподели:

 “Das Haus – Interiors on Stage” е ежегодната голяма инсталация на IMM Cologne, където всяка година различен дизайнер получава възможността да покаже своята визия за къщата. Този път избраниците бяха австралийците Кейт и Джоел Бой от Studio Truly Truly. Тяхната къща привличаше вниманието със свежите си цветове и усещането за лекота, постигнато чрез добре пропорционирани отворени пространства. Без нито една стена, благодарение на сполучливото взаимодействие между материали, мебели, цветове и текстури, къщата беше уютна и гостоприемна.

„Тъй като възприемаме нашия дом като спокойно място, искахме да постигнем това и с Das Haus, казват дизайнерите. - В нашето виждане за дома не става дума за ефективно изпълнение на множество задачи, а по-скоро за откъсване от изискванията на външния свят и намирането на собствен ритъм.“

Галерия
Още статии

Акценти: imm cologne 2014; Ерик Журдан; Арх. Виктор Василев; Atelier Pelcl; GamFratesi; Случаят "Case"

Повече

Bosch разширява гамата с три нови инструмента: ръчен циркуляр, прободен трион и мултишайф, а 10.8 V батерия намира и ново приложение - якето с подгряване Heat+ Jacket.

Повече

Благодарение на програмата за делови срещи Hosted Buyers, инициирана от организаторите - БКДМП и Агенция Булгарреклама, своето посещение са заявили над 30 чуждестранни компании.

Повече

С помощта на Wood-Mizer братя Бук от естонското селце Алатскиви възстановяват старинни постройки от наследството на барон фон Нолкен.

Повече

5 награди по 500 лв., последните иновации в мебелното производство, тенденциите в дизайна и най-изгодните оферти за закупуване на мебели ще бъдат представени в началото на април на изложението "Светът на мебелите".

Повече

Стартира подготовката на четвъртото издание на конкурса "Българска мебел на годината", чиито победители ще бъдат обявени на изложението "Светът на мебелите" в ИЕЦ-София в началото на април.

Повече

Гласувайте до 24.02.14 г. за вашия фаворит в конкурса на Pure H2O и dibla.com за дизайн на стъклена бутилка за минерална вода.

Повече

Министерството на икономиката и енергетиката с подкрепа за производители от дървообработващата и мебелна промишленост.

Повече

Доказаната система панти за бърз монтаж Intermat от Hettich с над 100 различни варианта за приложение предлага на всички производители на мебели правилното решение.

Повече

Световната новост на Festool представя не само нова за пазара ръчна електрическа машина за слепване на кантове с едва видими фуги, но и цялостно решение в система за изработка на перфектен кант.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code