Статии

Das Haus на Кейт и Джоел Бой

Дата: 23 май 2019Сподели:

 “Das Haus – Interiors on Stage” е ежегодната голяма инсталация на IMM Cologne, където всяка година различен дизайнер получава възможността да покаже своята визия за къщата. Този път избраниците бяха австралийците Кейт и Джоел Бой от Studio Truly Truly. Тяхната къща привличаше вниманието със свежите си цветове и усещането за лекота, постигнато чрез добре пропорционирани отворени пространства. Без нито една стена, благодарение на сполучливото взаимодействие между материали, мебели, цветове и текстури, къщата беше уютна и гостоприемна.

„Тъй като възприемаме нашия дом като спокойно място, искахме да постигнем това и с Das Haus, казват дизайнерите. - В нашето виждане за дома не става дума за ефективно изпълнение на множество задачи, а по-скоро за откъсване от изискванията на външния свят и намирането на собствен ритъм.“

Галерия
Още статии

Доказаната система панти за бърз монтаж Intermat от Hettich с над 100 различни варианта за приложение предлага на всички производители на мебели правилното решение.

Повече

Световната новост на Festool представя не само нова за пазара ръчна електрическа машина за слепване на кантове с едва видими фуги, но и цялостно решение в система за изработка на перфектен кант.

Повече

Акценти: imm cologne 2014; Мобилни мебели за мобилни хора; Метаматериалите; Най-важните мебелни пазари в света

Повече

Докато медии и политици говорят за криза, някои дървообработващи предприятия в България продължават да работят динамично и дори инвестират в съвременно оборудване.

Повече

Разговор с инж. Дочка Веселинова, консултант продажби във FESTOOL, за промените, новите услуги, продукти и изненадите, които фирмата ще предложи на своите клиенти през 2014 г.

Повече

"Техномебел" и "Светът на мебелите" инициират програма за по-голяма чуждестранна активност.

Повече

Акценти: Най-големите изложения в Далечния изток; Експериментален дизайн; Еволюция на медта; Проверка на покрития с висок гланц; Пазарът на кухни в Европа

Повече

Общата изложбена площ е 397 кв. м. Мястото е в зала 3, ет. 1, при националните участия от Европа. Краен срок за заявка 06.12.2013 г.

Повече

Акценти: Maison & Objet; Грегоар дьо Лафоре; Lodz Design Festival; Electrolux Awards; ja! Studio; Къща на хълма

Повече

Акценти: Изложенията BIFE-SIM и Furniture China; Мебели на диета; Наградени продукти от Interzum; Тенденции при кантирането; Вторият живот на европалетите

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code