Статии

Egger: високо качество и широка гама от услуги в дигиталния печат

Дата: 27 юли 2011Сподели:

Дигиталният печат представлява специален процес, в които изображение се отпечатва на висока резолюция и може да се произведе в пълната гама декоративни продукти на EGGER, като ПДЧ с меламиново покритие, ламинат, EUROLIGHT леки плочи и др.
Дигиталното студио на EGGER  разполага с триизмерен скенер с висока резолюция, който позволява изработването на изображения от безброй възможности. Продуктите на EGGER с дигитален печат са предназначени основно за мебелната промишленост и свързаните с нея сектори, както и за ползването им от архитекти и дизайнери. Дигиталният печат е икономически по-изгоден от конвенционалния дълбок печат, когато става въпрос за производство на малки серии специални мотиви.

Дигиталният печат може да бъде реализиран на практика за всички декоративни продуктови групи на EGGER, без това да се отрази негативно върху качеството на продуктите. Широката гама от услуги, която фирмата предлага в тази връзка, включва проучване на тенденците, разработване на декори, дигитализирането им, обработка на изображенията и отпечатване на крайния продукт. С помощта на софтуера Virtual Design Studio желаната визия може да бъде сканирана и редактирана, за да може клиентът да я види в конкретния интериор. С дигитално създадените изображения се отпечатват мостри. Благодарение на напълно хармонизираните цифрови решения на EGGER, всички тези стъпки на процеса се извършват доста бързо. В идеалния случай мострата от готовия декор е в ръцете на клиента в рамките само на един работен ден. Това представлява значително намаляване на времето за изготвяне на мостри в сравнение с конвенционалните методи.

За повече информация: ЕГГЕР БЪЛГАРИЯ

Галерия
Още статии

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече

Събитието на кухните тази година бе в Кьолн. Провеждащо се на всеки две години, LivingKitchen показва новостите в света на кухните – технологии, материали, цветове.

Повече

Конкурсът се провежда за девети пореден път по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център. Целта му е да се популяризират най-добрите мебели, произведени от български фирми по проект на български дизайнери.

Повече

Дизайн, материали и технологии - случайно или не организаторите...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code