Статии

KAME OPEN HOUSE - Дни на отворените врати

Дата: 14 май 2013Сподели:

КАМЕ и BIESSE Wood Division ви канят от 16 до 18 май 2013 г. да посетите едно събитие, което ще се проведе за пръв път, целящо да представи по най-добрия начин нови технологии в световната мебелна индустрия.

То ще се състои в новия технически център на КАМЕ на ул. "Банско шосе" 23 в София, където ще бъдат показани много приложения в обработването на ламинирани плочи и масивна дървесина.

Ще имате възможност да видите:
- Обработващ CNC център BIESSE, ROVER - 4 оси
- Пакеторайзкройващ циркуляр BIESSE, SELCO
- Топла преса ORMA MACCHINE
- Много други специализирани машини

Екипът на КАМЕ и BIESSE ще бъде на разположение за демонстрации на различни видове обработки на детайли по предварително задание. Ако имате специфични детайли за обработка, обърнете се към фирмата, за да подготви изпълнението им.

За контакт и допълнителна информация::
София, ул. "Горски пътник" 43А, тел. 02 963 33 61, info@kame.bg

Можете да заявите участието си като се регистрирате на адрес http://kame.bg/contacts-form.php

Още статии

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства с диаметър 30 м, която имитира по форма кореновата система на растенията.

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани, домашен текстил и матраци.

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code