Статии

Лифтова кабинка предлага домашен уют на стотици метри височина

Дата: 9 февруари 2015Сподели:

Някои хора ги използват за преодоляване на голяма денивелация по-бързо, други просто за удоволствие, а AirBnB за алтернативно романтично пространство за отдих. Кабинковите лифтове никога преди не са преживявали такава трансформация. Окачени във въздуха се простират няколко квадратни метра лукс, предлагащи незабравимо преживяване за туристите в рамките на едно денонощие.
Въздушната хотелска стая е част от рекламна кампания на туристическата компания и е част от въжената линия в курорта Куршевел в Савоя, Франция. Традиционните напитки и ястия на живописната местност също са включени в еднодневния престой в кабинката, която стартира пътуването си от първата станция и преминава трасето с една по-дълга почивка в средата. Висейки на стотици метри от земята, стаята предлага невероятна гледка към заобикалящите върхове, а малко преди вечер акустира на последната станция за да пренощува на по-безопасно място.
Интериоът на кабинката е напълно трансформиран, предлагайки четири спални места и дневна. Обзавеждането и цветовото решение са повлияни от запазената марка на AirBnB, както и от местните материали като вълна, дървесина и др.
Удоволствието да се прекараш романтична вечер във въздуха е част от конкурс, организиран от компанията, който ще продължи до края на месеца.

Галерия
Още статии

Днес Копенхаген е световен пример за най-добри практики в градското планиране. Центърът на града е смесица от традиционна скандинавска и впечатляваща съвременна архитектура с изобилие от обществени пространства за активна дейност...

Повече

- Лампи от бира и отпадъци от кафе================= - Ядливи чашки за кафе заместват неразградимата пластмаса

Повече

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code