Статии

Новости от Blum: система Tandembox ANTARO

Дата: 6 февруари 2013Сподели:

Отличителна особеност на новата система Tandembox ANTARO е комбинацията от единични и двойни правоъгълни рейлинги, благодарение на която чекмеджето лесно се интегрира в изчистените форми, характерни за съвременните мебели. Тя е подходяща за всяко помещение: кухня, баня, гостна, килер, работен кабинет и т. н. С помощта на елементите за вграждане може не само да се увеличат височината на страницата и полезният обем с 55%, но и да се поставят акценти, подчертаващи дизайна на мебелите. Страниците на чекмеджето могат да се допълнят със стъкло, метал, дърво и други материали. По този начин Tandembox ANTARO предлага нови възможности за дизайн на мебелите.

Стилният дизайн на Tandembox ANTARO се съчетава с надеждната технология на всички механизми Blum. Намиращите се в основата на чекмеджето направляващи се характеризират с плавен ход и осигуряват високо качество на движението при динамично натоварване 30, 50 и 65 кг, и то през целия живот на мебелите. Непрекъснатите тестове върху качеството на движение и натоварване го потвърждават еднозначно.

Направляващите на Tandembox ANTARO са оборудвани със система BLUMOTION, която осигурява плавно и безшумно затваряне, без значение с каква сила се затваря чекмеджето и колко е натоварено. Ако проектирате мебели без дръжки, то най-добре добавете електрическата система за отваряне SERVO-DRIVE или механичната TIP-ON към Tandembox ANTARO. С тях е достатъчно леко натискане на челото на чекмеджето и то веднага се отваря.

Асортиментът на Tandembox ANTARO обхваща всички типове чекмеджета: стандартни, високи, вътрешни, с рейлинги или с елементи за вграждане в страниците. Също така можете да реализирате специални конструкции: шкаф колона (SPACE TOWER), П-образно чекмедже под мивка, ъглово чекмедже (SPACE CORNER). Водачите са с номинална дължина от 270 до 650 мм. Ширината на корпуса може да бъде от 270 до 1200 мм. Предлагат се три височини на страниците: N = 68,5 мм, M = 83,6 мм, K = 115,6 мм.

За нас е много важно да монтирате изделията Blum с минимални усилия и без загуба на време. Рейлингът на Tandembox ANTARO се монтира към челото без инструменти чрез технологията INSERTA. Елементите за вграждане също се монтират лесно и бързо към страницата. Само поставете и фиксирайте чрез задната сглобка. Ако вече сте използвали Tandembox Plus, ще можете напълно безпроблемно да преминете към Tandembox ANTARO, тъй като схемите за разкрой и пробиване не се променят, а нашите приспособления за монтаж помагат за прецизната изработка.

Системата вътрешни разделители ORGA-LINE е не само много функционална, но и прекрасно подхожда на Tandembox ANTARO по форма и цвят. Напречните и надлъжни разделители позволяват да се организира съдържанието на чекмеджетата. Ваничките от неръждаема стомана осигуряват идеална видимост, изваждат се лесно и могат да се мият в съдомиялна машина.

Tandembox ANTARO е съвременно, стилно и ергономично решение за вашите мебели!

Може да се запознаете с възможностите на новата система на щанда на фирма РАЛИ-М на изложението "Техномебел" от 23 до 27 април в Интер Експо Център - София.

Галерия
Още статии

Остават последни бройки от учебника „Конструиране на мебели. Конструктивни елементи и съединения в мебелите“ с автори проф. Георги Кючуков и доц. Васил Живков на издателство „Бисмар”, 2016 г.

Повече

Предстои провеждането на най-голямото изложение за дървообработващата промишленост в Тайван, WOOD TAIWAN 2018.

Повече

В периода 16-ти септември 2016 до 16-ти януари 2018 година, компанията успешно изпълни проект BG05M90P001-1.003-0304 финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

Повече

Как да разбичвате тънки трупи и да получавате печалба? Има добри технологични решения, доказани в практиката

Повече

Достъпен и икономичен банциг за начално ниво на производство на палети. Дървопреработвателите от различни страни често използват като допълнение към банцига LT15 хоризонталния листач HR115.

Повече

Екотехпродукт ООД има удоволствието да Ви покани на традиционния „Ден на отворените врати“ на 06 Октомври 2017 г., петък, от 10:00 ч. в своето дъщерно предприятие Вита 02 ЕООД, гр. Тетевен, кв. Полатен.

Повече

Испанският предприемач Давид Мартин успешно съвместява бизнеса и хобито: той прави уникални неща от дървесина и смята, че този чудесен природен материал съдържа в себе си образи, които само трябва да почувства и да извае.

Повече

Древният манастир Света Тройца в Етрополе, където духовният живот не е преставал, постепенно се обновява като се запазва автентичният му облик

Повече

Гринд ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020, процедура чрез подбор на проекти BG05M90P001-1.003 Ново работно място 2015.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code