Статии

Новости от Blum: система Tandembox ANTARO

Дата: 6 февруари 2013Сподели:

Отличителна особеност на новата система Tandembox ANTARO е комбинацията от единични и двойни правоъгълни рейлинги, благодарение на която чекмеджето лесно се интегрира в изчистените форми, характерни за съвременните мебели. Тя е подходяща за всяко помещение: кухня, баня, гостна, килер, работен кабинет и т. н. С помощта на елементите за вграждане може не само да се увеличат височината на страницата и полезният обем с 55%, но и да се поставят акценти, подчертаващи дизайна на мебелите. Страниците на чекмеджето могат да се допълнят със стъкло, метал, дърво и други материали. По този начин Tandembox ANTARO предлага нови възможности за дизайн на мебелите.

Стилният дизайн на Tandembox ANTARO се съчетава с надеждната технология на всички механизми Blum. Намиращите се в основата на чекмеджето направляващи се характеризират с плавен ход и осигуряват високо качество на движението при динамично натоварване 30, 50 и 65 кг, и то през целия живот на мебелите. Непрекъснатите тестове върху качеството на движение и натоварване го потвърждават еднозначно.

Направляващите на Tandembox ANTARO са оборудвани със система BLUMOTION, която осигурява плавно и безшумно затваряне, без значение с каква сила се затваря чекмеджето и колко е натоварено. Ако проектирате мебели без дръжки, то най-добре добавете електрическата система за отваряне SERVO-DRIVE или механичната TIP-ON към Tandembox ANTARO. С тях е достатъчно леко натискане на челото на чекмеджето и то веднага се отваря.

Асортиментът на Tandembox ANTARO обхваща всички типове чекмеджета: стандартни, високи, вътрешни, с рейлинги или с елементи за вграждане в страниците. Също така можете да реализирате специални конструкции: шкаф колона (SPACE TOWER), П-образно чекмедже под мивка, ъглово чекмедже (SPACE CORNER). Водачите са с номинална дължина от 270 до 650 мм. Ширината на корпуса може да бъде от 270 до 1200 мм. Предлагат се три височини на страниците: N = 68,5 мм, M = 83,6 мм, K = 115,6 мм.

За нас е много важно да монтирате изделията Blum с минимални усилия и без загуба на време. Рейлингът на Tandembox ANTARO се монтира към челото без инструменти чрез технологията INSERTA. Елементите за вграждане също се монтират лесно и бързо към страницата. Само поставете и фиксирайте чрез задната сглобка. Ако вече сте използвали Tandembox Plus, ще можете напълно безпроблемно да преминете към Tandembox ANTARO, тъй като схемите за разкрой и пробиване не се променят, а нашите приспособления за монтаж помагат за прецизната изработка.

Системата вътрешни разделители ORGA-LINE е не само много функционална, но и прекрасно подхожда на Tandembox ANTARO по форма и цвят. Напречните и надлъжни разделители позволяват да се организира съдържанието на чекмеджетата. Ваничките от неръждаема стомана осигуряват идеална видимост, изваждат се лесно и могат да се мият в съдомиялна машина.

Tandembox ANTARO е съвременно, стилно и ергономично решение за вашите мебели!

Може да се запознаете с възможностите на новата система на щанда на фирма РАЛИ-М на изложението "Техномебел" от 23 до 27 април в Интер Експо Център - София.

Галерия
Още статии

Wood-Mizer започва пролетна промоция за оранжевата серия банцизи.

Повече

Светещ мокет е най-новата съвместна разработка на Philips Lighting и Desso.

Повече

Как великолепното дърво, родено в Америка, пресече океана, прихвана се в Европа и стана национално достояние на Унгария

Повече

Ако сте изработили нещо интересно от дървесина, разбичена от вашия банциг Wood-Mizer, включете се в конкурса “Моят проект 2017”!

Повече

Макет на Ноевия ковчег е най-голямата дървена структура в света, направена чрез използване на съвременни дървообработващи технологии.

Повече

Тази история не започва грандиозно. Откриването на работилницата на Роберт Бош е през 1886 г., а до 1891 г. служителите се увеличават от двама до едва 15 души.

Повече

Арх. Ива Василева, IVARCH (с Къща с офис на гръцкия остров Кеа в категория "Еднофамилни сгради") и арх. Светослав Станиславов, STARH Stanislavov architects (със SFS Residence Sea Forest Stone във Варна в категория "Многофамилни сгради") са победителите в тазгодишното издание на конкурса АРХ ИНОВА 2016.

Повече

Timbery е нова марка за качествено оборудване за дървообработка, която е създадена да бъде достъпна.

Повече

Абщат, Рюлцхайм – На 12 октомври 2016 г. Група Бош подписа договор за придобиване на ITK Engineering AG, компания за развойни услуги със седалище в град Рюлцхайм, Германия.

Повече

Модерният търговски обект посреща първите си клиенти с много подаръци, промоции и голямо разнообразие от български и вносни мебели.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code