Статии

Новости от Blum: система Tandembox ANTARO

Дата: 6 февруари 2013Сподели:

Отличителна особеност на новата система Tandembox ANTARO е комбинацията от единични и двойни правоъгълни рейлинги, благодарение на която чекмеджето лесно се интегрира в изчистените форми, характерни за съвременните мебели. Тя е подходяща за всяко помещение: кухня, баня, гостна, килер, работен кабинет и т. н. С помощта на елементите за вграждане може не само да се увеличат височината на страницата и полезният обем с 55%, но и да се поставят акценти, подчертаващи дизайна на мебелите. Страниците на чекмеджето могат да се допълнят със стъкло, метал, дърво и други материали. По този начин Tandembox ANTARO предлага нови възможности за дизайн на мебелите.

Стилният дизайн на Tandembox ANTARO се съчетава с надеждната технология на всички механизми Blum. Намиращите се в основата на чекмеджето направляващи се характеризират с плавен ход и осигуряват високо качество на движението при динамично натоварване 30, 50 и 65 кг, и то през целия живот на мебелите. Непрекъснатите тестове върху качеството на движение и натоварване го потвърждават еднозначно.

Направляващите на Tandembox ANTARO са оборудвани със система BLUMOTION, която осигурява плавно и безшумно затваряне, без значение с каква сила се затваря чекмеджето и колко е натоварено. Ако проектирате мебели без дръжки, то най-добре добавете електрическата система за отваряне SERVO-DRIVE или механичната TIP-ON към Tandembox ANTARO. С тях е достатъчно леко натискане на челото на чекмеджето и то веднага се отваря.

Асортиментът на Tandembox ANTARO обхваща всички типове чекмеджета: стандартни, високи, вътрешни, с рейлинги или с елементи за вграждане в страниците. Също така можете да реализирате специални конструкции: шкаф колона (SPACE TOWER), П-образно чекмедже под мивка, ъглово чекмедже (SPACE CORNER). Водачите са с номинална дължина от 270 до 650 мм. Ширината на корпуса може да бъде от 270 до 1200 мм. Предлагат се три височини на страниците: N = 68,5 мм, M = 83,6 мм, K = 115,6 мм.

За нас е много важно да монтирате изделията Blum с минимални усилия и без загуба на време. Рейлингът на Tandembox ANTARO се монтира към челото без инструменти чрез технологията INSERTA. Елементите за вграждане също се монтират лесно и бързо към страницата. Само поставете и фиксирайте чрез задната сглобка. Ако вече сте използвали Tandembox Plus, ще можете напълно безпроблемно да преминете към Tandembox ANTARO, тъй като схемите за разкрой и пробиване не се променят, а нашите приспособления за монтаж помагат за прецизната изработка.

Системата вътрешни разделители ORGA-LINE е не само много функционална, но и прекрасно подхожда на Tandembox ANTARO по форма и цвят. Напречните и надлъжни разделители позволяват да се организира съдържанието на чекмеджетата. Ваничките от неръждаема стомана осигуряват идеална видимост, изваждат се лесно и могат да се мият в съдомиялна машина.

Tandembox ANTARO е съвременно, стилно и ергономично решение за вашите мебели!

Може да се запознаете с възможностите на новата система на щанда на фирма РАЛИ-М на изложението "Техномебел" от 23 до 27 април в Интер Експо Център - София.

Галерия
Още статии

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече

Събитието на кухните тази година бе в Кьолн. Провеждащо се на всеки две години, LivingKitchen показва новостите в света на кухните – технологии, материали, цветове.

Повече

Конкурсът се провежда за девети пореден път по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център. Целта му е да се популяризират най-добрите мебели, произведени от български фирми по проект на български дизайнери.

Повече

Дизайн, материали и технологии - случайно или не организаторите...

Повече

с професионалните прахосмукачки на FESTOOL

Повече

Решения на Hettich за дизайн и комфорт при ползване. Магия за чекмеджета, врати с панти и ... хладилници.

Повече

Никой не остава равнодушен пред вида им.

Повече

С 48-годишна си история Catas е най-големият институт в Европа за тестване и ...

Повече

Виртуална, добавена и смесена реалност са трита вида презентации, които...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code