Статии

Новости от Blum: система Tandembox ANTARO

Дата: 6 февруари 2013Сподели:

Отличителна особеност на новата система Tandembox ANTARO е комбинацията от единични и двойни правоъгълни рейлинги, благодарение на която чекмеджето лесно се интегрира в изчистените форми, характерни за съвременните мебели. Тя е подходяща за всяко помещение: кухня, баня, гостна, килер, работен кабинет и т. н. С помощта на елементите за вграждане може не само да се увеличат височината на страницата и полезният обем с 55%, но и да се поставят акценти, подчертаващи дизайна на мебелите. Страниците на чекмеджето могат да се допълнят със стъкло, метал, дърво и други материали. По този начин Tandembox ANTARO предлага нови възможности за дизайн на мебелите.

Стилният дизайн на Tandembox ANTARO се съчетава с надеждната технология на всички механизми Blum. Намиращите се в основата на чекмеджето направляващи се характеризират с плавен ход и осигуряват високо качество на движението при динамично натоварване 30, 50 и 65 кг, и то през целия живот на мебелите. Непрекъснатите тестове върху качеството на движение и натоварване го потвърждават еднозначно.

Направляващите на Tandembox ANTARO са оборудвани със система BLUMOTION, която осигурява плавно и безшумно затваряне, без значение с каква сила се затваря чекмеджето и колко е натоварено. Ако проектирате мебели без дръжки, то най-добре добавете електрическата система за отваряне SERVO-DRIVE или механичната TIP-ON към Tandembox ANTARO. С тях е достатъчно леко натискане на челото на чекмеджето и то веднага се отваря.

Асортиментът на Tandembox ANTARO обхваща всички типове чекмеджета: стандартни, високи, вътрешни, с рейлинги или с елементи за вграждане в страниците. Също така можете да реализирате специални конструкции: шкаф колона (SPACE TOWER), П-образно чекмедже под мивка, ъглово чекмедже (SPACE CORNER). Водачите са с номинална дължина от 270 до 650 мм. Ширината на корпуса може да бъде от 270 до 1200 мм. Предлагат се три височини на страниците: N = 68,5 мм, M = 83,6 мм, K = 115,6 мм.

За нас е много важно да монтирате изделията Blum с минимални усилия и без загуба на време. Рейлингът на Tandembox ANTARO се монтира към челото без инструменти чрез технологията INSERTA. Елементите за вграждане също се монтират лесно и бързо към страницата. Само поставете и фиксирайте чрез задната сглобка. Ако вече сте използвали Tandembox Plus, ще можете напълно безпроблемно да преминете към Tandembox ANTARO, тъй като схемите за разкрой и пробиване не се променят, а нашите приспособления за монтаж помагат за прецизната изработка.

Системата вътрешни разделители ORGA-LINE е не само много функционална, но и прекрасно подхожда на Tandembox ANTARO по форма и цвят. Напречните и надлъжни разделители позволяват да се организира съдържанието на чекмеджетата. Ваничките от неръждаема стомана осигуряват идеална видимост, изваждат се лесно и могат да се мият в съдомиялна машина.

Tandembox ANTARO е съвременно, стилно и ергономично решение за вашите мебели!

Може да се запознаете с възможностите на новата система на щанда на фирма РАЛИ-М на изложението "Техномебел" от 23 до 27 април в Интер Експо Център - София.

Галерия
Още статии

Дай Бей е главен редактор на списание Sina Home, организатор на Пекинската международна дизайнерска седмица, наградите Red Star Design и C Foundation, заместник-генерален секретар на WGDO (Световна организация за зелено проектиране), съветник и наблюдател на китайската индустрия за декорация на дома и оригиналния дизайн на мебелите.

Повече

Антоанета Костова, маркетинг мениджър на издателството, представи пред повече от 200 китайски бизнесмени възможностите за сътрудничество между дизайнери, търговци и производители на мебели от България и Далечния Изток.

Повече

Васил Живков е познато име в мебелния бранш. Освен като уважаван преподавател в ключови за бранша дисциплини, той е основател на една от първите фирми в България, специализирана в търговия с висококачествени материали за мебели, доскоро бе активен дългогодишен член на управлението на Браншовата камара, инициатор, двигател и организатор е на множество събития и прояви в бранша. Поводът да ви срещнем с него е изборът му за професор – най-високата академична длъжност.

Повече

Със Свилен Гамолов сме ви срещали и по-рано на страниците на списание ДМТ. Сега поводът е световното признание и получените две от най-престижните международни награди за дизайн за последния му реализиран проект - стола Ексо.

Повече

На изложението Wood Taiwan 2018, провело се от 2 до 5 април в тайванската столица Тайпе, бяха представени 167 изложители, произвеждащи машини и оборудване за дървообработващата и мебелната промишленост.

Повече

Популярните дървообработващи машини на шведската машиностроителна фирма MOReTENs AB се предлагат вече в глобалната дистрибуторска мрежа на Wood-Mizer.

Повече

Остават последни бройки от учебника „Конструиране на мебели. Конструктивни елементи и съединения в мебелите“ с автори проф. Георги Кючуков и доц. Васил Живков на издателство „Бисмар”, 2016 г.

Повече

Предстои провеждането на най-голямото изложение за дървообработващата промишленост в Тайван, WOOD TAIWAN 2018.

Повече

В периода 16-ти септември 2016 до 16-ти януари 2018 година, компанията успешно изпълни проект BG05M90P001-1.003-0304 финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

Повече

Как да разбичвате тънки трупи и да получавате печалба? Има добри технологични решения, доказани в практиката

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code