Статии

Покана за участие в A' Design Award & Competition

Дата: 19 януари 2015Сподели:

Наградите на A' Design са класифицирани в широк спектър на творческите полета с цел да се отличат най-добрите дизайнери от всички страни и дисциплини. Участията в конкурса се разглеждат внимателно и оценяват анонимно от експертно жури, което е съставено от опитни академици, изтъкнати членове на пресата и доказани професионалисти. A' Design Award & Competition гарантира слава, престиж, публичност и международно признание за всички победители в A' Design, чрез наградата, която се дава за отпразнуване на отличените проекти.
Наградите и конкурса A'Design са установени с цел да се открият най-добрите проекти от всички държави и дисциплини. Главната цел на конкурса и наградите A' Design е да се създаде световна осведоменост и разбиране за добрите практики и принципи в дизайна, чрез подбирането на най-добрите проекти от всички държави и индустриални области. Крайната цел на конкурса A' Design е да подтикне дизайнерите, компаниите и марките в световен мащаб към по-качествени продукти, които са в полза на обществото.
Наградите и конкурса на A'Design имат филантропичната цел за помагане напредването на обществото, чрез преместване границите на науката, дизайна, креативността и технологията напред, чрез създаването на стимули за иноваторите да създават по-добри идеи.Конкурсът на A' Design цели да създаде стимули, които да предизвикват, които разпалват и награждават изобретателността, оригиналните идеи във всички индустриални сектори. Логото "A' Design Award Winner", което се дава на печелившите, означава оригинални, функционални и ефикасни проекти, които помагат на света да се превърне в по-добро място.
"A'Design Award" е много престижен и всеобхватен комплект за наградените дизайни. Наградата на "A' Design“ включва, но не се ограничава до: международен сертификат за съвършенство в дизайнерството в метална рамка, покана за ексклузивната гала-вечеря в Италия, онлайн + офлайн изложба на наградените проекти, А2 плакат на наградените проекти, обявяване в годишното печатно издание с най-добрите проекти, специални 3D принтирани метални трофеи в луксозна черна кутия, превод на проекта на 20+ езика с цел истинско достигане до международната публика, ексклузивно интервю с победителите, подготвяне и разпространение на съобщения за печат, лиценз за използване на "A' Design Award Winner Logo" във вашата комуникация, промоция на наградените трудове в хиляди други публикации, изяви в медии чрез нашите медийни партньори, включително в World Design Rankings, както и достъп до други маркетинг и PR инструменти.
Всяка година, проектите насочени към иновация, технология, дизайн и креативност се награждават с A' Design Award.
Заявите за участие се приемат до 28 февруари, а резултатите се обявяват всяка година на 15 април. Дизайнери от цял свят са поканени да вземат участие в класацията, чрез представяне на своите най-добри трудове, проекти и производни. Проектите се приемат само, ако са разработени през последните 10 години.
Научете още за наградите A’ Design:
Изпратете вашите творби за конкурса на A’ Design тук: https://competition.adesignaward.com/registration.php 

Още статии

Днес Копенхаген е световен пример за най-добри практики в градското планиране. Центърът на града е смесица от традиционна скандинавска и впечатляваща съвременна архитектура с изобилие от обществени пространства за активна дейност...

Повече

- Лампи от бира и отпадъци от кафе================= - Ядливи чашки за кафе заместват неразградимата пластмаса

Повече

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code