Статии

Skil предлага филми за майстори любители

Дата: 2 юни 2016Сподели:

Новите видеофилми „Как да...?“ на 17 езика ще ви научат да боравите с инструментите. Видеоклиповете помагат на любителите на „Направи си сам“ преди старта, по време на и след завършване на DIY (Do it yourself) проектите. Темите на видеофилмите варират от инструкции за смяна на принадлежности до обучение за работа с различни инструменти.Растящо търсене на видеофилми „Как да...?“
С новите видеофилми Skil отговаря на постоянно нарастващия брой търсения „Как да...?“ в интернет. През 2015 г. в YouTube подобни клипове са гледани над 100 милиона часа. През същата година, според Гугъл, домашните ремонти и подобрения са сред най-популярните търсения по темата „Как да...?“. Освен това уебстраницата също доказва голямата нужда от помощ сред феновете на DIY. Броят посетители на сайта се разрасна неимоверно през последните години. Премиерата на уебстраницата бе през 2012 г., когато потребителите бяха 89 000. През 2016 г. се очакват не по-малко от 2,5 милиона уникални посетители!
„Направи си сам“ за начинаещи
Лесна и успешна реализация на всички проекти „Направи си сам“, дори и за домашни майстори с малък практически опит – ето какво предлага посещението на уебстраницата www.napravisisamzanachinaeshti.bg
Сайтът предоставя полезна практическа информация за разнообразни дейности в дома и около него. С негова помощ хора и с повече, и с по-малко умения успяват да се справят с редица задачи по ремонта и обзавеждането на жилището, с проекти от строителството, сглобяването и монтажа.
Не е лесно да си перфектният домашен майстор. Затова Skil спонсорира www.napravisisamzanachinaeshti.bg – идеалния сайт в подкрепа на всички майстори - любители.
Skil разработва качествени инструменти на много достъпни цени с уникални решения, улесняващи проектите на домашните майстори.
Skil Европа е световен производител на електроинструменти за практичните потребители – и за домашните майстори, и за професионалистите. Основателят на компанията, Едмънд Мичел, пуска първия електрически ръчен трион на пазара в САЩ през 1924 г. „Трионът Skil”, както го наричат, е първият циркуляр в света. Огромният му успех полага началото на богата гама от също толкова успешни електроинструменти. Skil е символ на висококачествени продукти с иновативни функции и атрактивни цени. От 1996 г. Skil е част от Група Бош. Централното управление за Европа, Близкия Изток и Африка се намира в Бреда, Холандия. От централата се управляват 40 търговски офиса. Продуктите на компанията се продават в над 70 страни. Подробна информация ще намерите на www.skil.com.

Галерия
Още статии

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече

Годишната конференция на браншовете Дървообработване и Производство на мебели ще се проведе на 29-ти ноември в хотел Рила, к.к. Боровец.

Повече

Георги Янков, „Валиян” ООД: „В България има много шансове, много възможности за младите хора.”

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code