АГГА СТУДИО

Град: София

Адрес: жк Борово

Телефон: 0882 629 667, 878 878 378

Email: office@aggastudio.com

Website: http://aggastudio.com

Представяне
"АГГА студио" съчетава в себе си идеите на млади архитекти и опита на доказани експерти от всички специалности. Ние работим с цел да подобрим вашите идеи и мечти и да ги направим максимално функционални. Готови сме да изготвим вашите проекти за обществени, жилищни и производствени сгради - от градоустройствени разработки до интериор и дизайн.

Проектантско студио "АГГА студио" ООД е Вашият коректен и надежден консултант, разполагащ с професионалисти от всички области на проектиране, узаконяване и строителство. Архитектите на "АГГА студио" имат задълбочен опит в разработването на обществени сгради и обекти, финансирани по Оперативни програми към Европейските фондове.

В зависимост от действащите нормативни наредби и обхвата на съдържанието на инвестиционните проекти, ние ще ви предложим най-ефективния път за осъществяване на вашия инвестиционен проект и въвеждането му в експлоатация.

За нас най-доброто проектно решение е това, което надминава вашите очаквания по отношение на стил, функционалност и стойност на обекта.
Всички специалности, организационни нива и сътрудници са в постоянна връзка и по този начин се гарантира качеството на извършената работа, както и нейното реализиране.

Ние сме мотивирани да изготвим и представим вашия проект по най-съвременния и представителен начин. Работим с най-новите CAD програми за компютърно моделиране. Опитът от международните конкурси ни е научил да не правим компромис с качеството на представяне. За нас е важно да представим по най-добрия начин архитектурния обект, без да затормозяваме нашите изображения с детайли, които не биха съществували на практика.

Нашите проектанти прилагат най-съвременни конструктивни схеми, вътрешни и външни инсталации, автоматизации, енергоефективни системи, възобновяеми източници на енергия и системи за сигурност. Изработените проекти са съобразени с всички норми за проектиране, действащи на територията на България.

За екипа на "АГГА студио" е от изключителна важност поддържането на постоянна връзка с възложителя, с цел максимално добри резултати и точно спазени срокове. Нашите клиенти имат право да следят работния процес по всяко време. Опитът ни учи, че най-важната част от проектирането е клиентът да получи повече от колкото е очаквал. Наша цел и приоритет са да удовлетворим всичките Ви желания.

Галерия

Продукти

Архитектите от "АГГА студио" ще направят така, че всеки път, когато влезете в дома си, да изпитвате прилив от емоции, ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code