BOSCH Електроинструменти

Град: София

Адрес: бул. Черни връх 51-Б, FPI Бизнес център

Телефон: 02/960 10 67

Email: Zlatko.Ivanov@bg.bosch.com

Website: http://bg.bosch-pt.com

Представяне
BOSCH Eлектроинструменти на Групата BOSCH е лидер на световния пазар за електроинструменти и консумативи. С марки като Bosch, Skil и Dremel сегментът продължава да държи на близостта до клиента и максималната иновационна сила.

Всяка година Bosch Power Tools пуска на пазара повече от 100 нови електроинструмента в петте търговски сегмента – ръчни електроинструменти, стационарни машини, консумативи, измервателни инструменти и електрическа градинска техника.

При ръчните електроинструменти с икономически ръст в световен мащаб се числят преди всичко акумулаторните инструменти с литиево-йонна батерия.
BOSCH предлага най-цялостната и най-разнообразна гама LI-акумулаторни инструменти – като се започне от малкия Dremel Stylus, най-желания в Европа електрически градински уред, преминавайки през леката ножица за храсти Isio, и се стигне до 36 V перфоратора за тежка работа на строителната площадка. При консумативите BOSCH укрепи лидерската си позиция на световния пазар чрез закупуване на търговията с консумативи на група Freud, включваща дискове за циркуляр и фрезери за дърво, както и абразивните консумативи sia. Със закупуването на RoboToolz и CST/berger BOSCH инвестира и в измервателните инструменти за домашния майстор и занаятчията, и е една от двете водещи фирми в световен мащаб при измерването на разстояния, откриването с детектор и нивелирането.

Групата BOSCH е водещ глобален доставчик на технологии и услуги. В областите на автомобилните и индустриалните технологии, стоките за потребление и строителната индустрия през 2010 г. са генерирани приходи от продажби в размер на 47.3 млрд. евро. Групата BOSCH е съставена от Robert Bosch GmbH и над 350 поделения и регионални дружества в повече от 60 държави. Ако се прибавят и търговските и сервизни партньори, BOSCH е представен в 150 страни по света. Развойната, производствената и търговската мрежа на компанията са основа за бъдещото развитие. Всяка година BOSCH влага над 3,8 милиарда евро в развойна дейност и регистрира 3 867 патента по целия свят. Със своите продукти и услуги, "Бош" допринася за повишаването на качеството на живот, осигурявайки решения, които са едновременно иновативни и рентабилни.

Компанията е създадена през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош (1861-1942) като “Работилница за прецизна механика и електроинженерство”. Структурата на собствеността на Групата BOSCH гарантира нейната финансова независимост и свободата на предприемачеството. Това дава възможност на компанията да планира дългосрочно и да прави значителни инвестиции, с които да осигури бъдещето си.

Фирмени статии:
Повече мощност за 14,4 V и 18 V професионални винтоверти
Bosch разширява гамата със сертифицирани прахосмукачки за мокро/сухо почистване
Компактни и леки акумулаторни винтоверти на Bosch

Галерия

Продукти

При нужда от прецизен и точен срез вече може да се използва ръчният циркуляр с потапяне Bosch GKT 55 GCE ...

Повече

Предимства:
- С най-късата конструкция 169 mm в своя клас за оптимална работа, преди всичко при пробиване и завинтване над главата ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code