ДАНКО СИСТЕМС ООД

Град: Пловдив

Адрес: Кукленско шосе - разклона

Телефон: 032/69 24 99

Факс: 032/69 24 99

Email: dankog@gmail.com

Website: www.dankobg.com

Представяне
Началото на фирма "Данко Системс" OОД е поставено през 1991 г. В дългогодишната си дейност тя е изградила множество магазини в Пловдив, изложби и базари в различни градове на страната и по Черноморието.

През 2002 г. фирмата оборудва собствено помещение за производство на 13 вида механизми за мека и корпусна мебел, метални легла и дивани, както и голямо разнообразие от скрепителни ъгли, планки и други метални изделия и конструкции.

Капацитетът на фирмата е над 10 000 комплекта месечно.

Стремежът на фирмата е чрез висок професионализъм и коректност в отношенията с партньори да удовлетворява нуждите и потребностите на своите клиенти. Професионалният екип на фирмата се стреми да създаде продукт, който максимално удовлетворява изискванията на клиентите и да се вписва в тяхното произвдоство.

Коректността е в основата на ползотворните взаимоотношения с утвърдени фабрики в областта на мебелната промишленост в България, Италия и Унгария.
Продукти

Болнично легло: размери 200/900/H 550. Метално, с полиестерно покритие, стоманена мрежа, странични табли с вградени ПДЧ панели или метални профили, ...

Повече

Характеристика: профилна тръба Ø18х1,5 mm, мрежа Ø4 mm с квадрат 7х7 cm, прахово боядисана, без колелца, пластмасови тапи

Размери: 73х63х32 cm ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code