DIDESIGN LIGHTING

Град: София

Телефон: 0886 60 60 95

Email: mihailova.deny@gmail.com

Website: www.did-m.com

Представяне
Бутиковото освeтление Didesign се отличава със своята индивидуалност и стил. Моделите са разработка на дизайнерката Дени Михайлова и представляват пластики с декоративна стойност. С топлият ефект лампите могат да бъдат център или акцент в интериора. Създават усещане за комфорт и ефирност чрез неповторимите си форми и специално подбрани материали. Самият процес на изработка включва няколко етапа: първият творчески започва с рисунка върху хартия, във вторият се оформят детайлите и се подготвят за реализиране, в последният елементите се изрязват и сглобяват. Чрез светлината пластиките оживяват и придават своя неповторима атмосфера и чар.

Бутиковото осветление с марката Didesign се произвежда по поръчка и в единични бройки. Може да се предложи в различни цветове в зависимост от предпочитанията. Материал - плексиглас. Срок на изработка - до седем работни дни.

Галерия

Продукти

Полилей Forest създава усещане за ефирност чрез форми, вдъхновени от природата, съчетани с необикновен зелен цвят. Придава приятна атмосфера ...

Повече

Пластика, която оживява с магическият ефект на светлината. Създава усещане за комфорт и ефирност чрез неповторимите си форми и специално ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code