ЯН МЕБЕЛ ЕООД

Град: Царево

Адрес: ул. Промишлена зона 16

Телефон: 0888 670 194

Email: office@wallbedsbg.com

Website: http://wallbedsbg.com

Представяне
Ние сме фирма, която се занимава с производство и монтаж на корпусна мебел от 1992 година. Всички наши изделия са направени по индивидуален проект. Всяка мебел, която сме произвели е с високо качество и отговаря на индивидуалните нужди на всеки наш клиент.

Сега имаме удоволствието да ви представим нашата нова линия мебели – Падащите легла. Изработени са от ламинирани плоскости, професионално изработена метална рамка, букови ламели осигуряващи много високо ниво на анатомичност и комфорт, което дава възможност за много дълъг експлоатационен период. Оборудвани са с амортисьори, които позволяват много лесно отваряне и затваряне и заключващ механизъм, гарантиращ по-голяма сигурност. Падащите легла не отстъпват по удобство на стандартните легла, но за разлика от тях ви оставят достатъчно пространство в стаята. Подходящи са както за малки, така и за по-големи жилища. Всичко това позволява да изберете сами подходящите цвят и размер, които да паснат идеално на вашия дом.
Продукти

Това е базов модел на падащо легло. Ако го комбинирате с две шкафчета и гардероб, падащото легло става една ...

Повече

Леглата се прибират едно зад друго и така пестят много място когато децата не спят. Практично и предпочитано, двуетажното легло ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code