РЕХАУ ЕООД

Град: София

Адрес: Околовръстен път № 438, 1532 София

Телефон: 0886015758

Факс: 02/999 73 90

Email: mebeli.bg@rehau.com

Website: www.rehau.bg

Представяне
Като търсен и реномиран доставчик на системи и разработки, "Рехау" отдавна се е наложил на пазара. Към нашите силни страни спадат изследователската работа и разработките, както и проектирането и производството на технически части и системи. Компетентност в бранша и радост от новаторството са нашият запазен знак.

Като партньор-разработчик ние сме рамо до рамо с нашите клиенти от самото начало: от избора на суровината, през конструирането и дизайна, до серийното производство. С нашите програми ние нерядко определяме мащаби и задаваме тенденции.

Ние сме новатори в следните браншове:
- Мебелна и дървопреработвателна индустрия
- Шлаух- и еластомерна техника
- Комуникационна техника (трафик, връзки, транспорт)
- Електро- и осветителна индустрия
- Домакински уреди
- Конструиране на превозни средства, изграждане на машини и съоръжения

В едно с последователната си специализация в бранша, ние залагаме на глобалния съюз на компетентност между технологичните и пазарни постижения. Чрез оползотворяване на нашия потенциал по целия свят, ние генерираме всеобхватно асортимент на стоки и услуги. Това е от голяма полза за националните ни клиенти във всички фази на индустриалната дейност.

От основаването на фирмата през 1948 г. "Рехау" със собствени сили се разраства до група, действаща в световен мащаб. След развитие на дейността в Германия следва бързо установяване в околните западни страни. Така през 1956 г. бе основано първото чуждестранно представителство в Австрия. След това следва успешно по-нататъшно развитие в Европа, както и основаване на седалищата в Северна Америка, Азия и Австралия. От над 10 години "Рехау" се представлява успешно и в Югоизточна Европа.
Междувременно през 1996 г. управлението за Югоизточна Европа се настанява в австрийското седалище Гунтрамсдорф край Виена. Днес над 15 000 служители из целия свят работят за растежа и успеха на нашата група предприятия. В над 170 представителства на пет континента "Рехау" търси близостта към пазара и към клиента.

Дизайн за мебели
Нашето индивидуално и новаторско мислене реализира идеите ви: "Рехау" като партньор за "точно скроени" решения за мебелната индустрия: кухни, всекидневни и офиси, в областта на вътрешното обзавеждане и търговия.
Мебелният дизайн в наши дни трябва да отговаря на най-разнообразни изисквания: променени жизнени светове, разполагаемо пространство, както и повишено съзнание за екология, форма и функция.
При това мебелната индустрия е изправена пред всевъзможни предизвикателства. Защото с разнообразните стилови течения нараства и многообразието на вариантите; продуктите на множеството доставчици, освен добро качество и постоянна достъпност, трябва да притежават и актуалност на цвета и декора. Освен това се търсят и предпочитат екологично безвредни и модерни продукти.

Галерия

Продукти

Освен че имат приятен дизайн и първокласно качество, RAUKANTEX lite създават възможност да бъдат осветени посредством източник на светлина от ...

Повече

От Premium Selection на REHAU EXPRESS COLLECTION

Триизмерната оптика на кантовете RAUKANTEX magic 3D създава усещането, че можеш да потопиш ръката ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code