Ro-Ma Zakładów Narzędzi Skrawających Sp. z o.o.

Адрес: Poland, ul. Nadrzeczna 7, Siestrzeń, 96-321 Żabia Wola

Телефон: +48 600 227 913

Email: t-l@ro-ma.pl

Website: www.ro-ma.pl

Представяне
Ro-Ma е полско предприятие за производство на режещи инструменти с близо 40-годишна история. В Полша марката се асоциира с високо качество и достъпна цена на предлаганите продукти. От 1994 г. компанията притежава сертификат от Системата за управление на качеството съгласно ISO 9001, издаден от TÜV Rheinland Polska Sp z o.o.

През последните години Ro-Ma прави няколко инвестиции, включващи закупуването на нови технологични линии за обработка и производство на банцигови ленти. Употребата на модифицирани ленти, предлагани от Ro-Ma, увеличава неколкократно продължителността на времето за работа между отделните заточвания и повишава производителността на труда.

Всички банцигови ленти, произвеждани от Ro-Ma, притежават характеристики за разбичване както на мека, така и на твърда или замръзнала дървесина. За клиентите с професионални промишлени машини се предлагат т. нар. реброви ленти. Това са широки банцигови ленти с по-голяма здравина, предназначени за разбичване на трупи.

В продуктовата гама на фирмата влизат и ленти, предназначени за вертикални банцизи, ленти за гатери, а също и такива за производителите на мебели. Ro-Ma предлага и режещи ленти за тъкани, хартия и пенополиуретан, ленти за метал, за месо и др.

Фирмата предлага и заточващо оборудване, а също и абразивни боразонови дискове, които съответстват на геометрията на зъбите на лентите, производство на Ro-Ma.

Галерия

Продукти

Ro-Ma предлага банцигови ленти за разбичване както на мека, така и на твърда или замръзнала дървесина. За клиенти с професионални ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code