СЕНЦА

Град: София

Адрес: ул. Денкоглу 34

Телефон: 02/926 89 32

Email: office@senza.bg

Website: www.senza.bg

Представяне
Senza e домът на италианските мебели и дизайн в София. На площ от близо 1000 кв.м ще можете да се докоснете до духа на италианския дизайн и ще откриете неговата функционалност и естетика.

Senza е изключителен представител на следните италиански мебелни марки за България - B&B Italia, MaxAlto, Boffi, Giorgetti, Flou, Flos, Poltrona Frau, Rimadesio.

Консултантите на фирмата ще ви помогнат да подберете мебелите, килимите и завесите, а монтажните екипи ще доставят и монтират вашето обзавеждане. Така ще получите една пълна и завършена услуга, защото тук вярват, че създаването на един дом трябва да е удоволствие.

ПРОЕКТИ:
Проект 1: ГРАФИКА И СТИЛ
Интериорът на този апартамент е дело на Николай Шушелов и екипа на Senza. Апартаментът, издържан в черно, бяло и нюанси на сивото. Жилището се намира на последния етаж на кооперация от 30-те години на оживена софийска улица. При преустройството на първия етаж са оставени само носещите колони и стени, а спалнята е изнесена в усвоеното таванско помещение. Обзавеждането в къта с мека мебел е от B&B, трапезарната маса и столове също са от B&B Italia, кухнята е на Varrena. Осветлението в жилището е от Flos.

Проект 2: МОДЕРНА КЛАСИКА
Авторски италиански мебели на Кастилиони, Читерио, Старк и Нувел си дават среща в хармоничен софийски интериор. Изборът на цветовете и мебелите за жилището са дело на екип на Senza, ръководен от Виолета Тодорова. Основното осветление в апартамента е избрано от култови модели на Flos, умело съчетани с мебели на Антонио Читерио и технологичния дизайн на Жан Нувел. Трапезарната маса е избрана от MaxAlto, а столовете са на B&B модел Vol au Vent.
Кътът с меката мебел отново е от B&B – диванът е Marcel, дизайн на Антонио Читерио; коженото кресло е Metropolitan, стенната композиция Domus. В кабинета, наземната лампа Arco на Flos, е естествено допълнение към работната масата Less и библиотеката Graduate. Спалните и аксесоарните мебели и завивките в тях, също са избрани от Senza.

Проект 3: ФУНКЦИОНАЛНОСТ В БЯЛО
Добрият усет за пространствено разпределение на архитект Миглена Бояджиева, успява да преструктурира този малък апартамент, така, че да го превърне в удобно и уютно място за живеене на четиричленно семейство. Стаите са малки и тесни, затова интериорното решение е те да се реализират в бял цвят, за да се предизвика усещане за простор и светлина. Погледът към дневната ни демонстрира ъгловия диван и пуфа на B&B Italia. Паното с текстил на стената, което дава цветен акцент в стаята е на Missoni. Дървената решетка отделя входната част от бара и къта за хранене. Открива се гледка към кухнята на Doimo Cucine, която е в бял и черен цвят, за да се отдели физически и цветово от дневната. Коридорът, който води към детската стая е дълъг и тесен като акцентиращо завършва с ярко жълта врата, която е и входа на стаята. Интересен елемент е закачалката на Casamania. Изключително малката родителска спалня е решена изцяло в бяло, с огледална стена и таван с меки ъгли и форми. Детската стая е съставена от две ъглови легла, които през деня се превръ
щат в кът за сядане, бюро, удобен рафт за книги на CasaMania и подвижна масичка Lens на B&B Italia.

Проект 4: ТЪРЖЕСТВО НА ЛУКСА
Изключително тържество на лукса,
стълкновение на стихи
ите в един интериор, който не може да ни остави безучастни. Апартаментът се намира на идеалното място – центъра на столицата, има достатъчно квадратни метри за изява на архитектурата и дизайна. Арх. Таня Глебова е автор на този необичаен сблъсък на дизайн и пространство. Дневната зона е едновременно семпла и пищна. Умножен по осем полилеят Taif на Barrovier & Toso и завесите от копринено кадифе придават на зоната усещане за тържественост и блясък. Обзавеждането е изпълнено с класически модели на знакови производители. Креслата са Barcelona Chair на Alivar, в дъното на дневната работният кът е с бюро на Моника Армани за B&B Italia. Трапезарната част продължава да гради усещане за лукса, който е красиво съчетание от простите и сложни форми на дизайна - маса на B&B Italia, огледала на MaxAlto, разширяващи пространството посредством ефекта на отражението. Погледът към кухнята ни разкрива кухненски остров и шкафове с плъзгащи се врати на Boffi. Над острова – висящи осветителни тела Romeo Moon на Flos. В близост до работната зона е разположен кът за четене, реализиран с мека мебел от лимитирана серия на Baxter. Спалнята е издържана в същия луксозен, но сдържан стил. Съвременните тенденции в обзавеждането и духа на ценители се усеща в цялостната атомсфера на стаята – гардеробна система на B&B Italia, екстравагантно легло с метална конструкция на MaxAlto, шкаф с огледални врати на Molteni и акцентите в спалнята – метална пейка и етажерка на B&B Italia. Баните в апартамента са изцяло релизирани с мебели на Boffi.

Галерия

Продукти

Колекцията обзавеждане за баня Glass включва вана, мивка и стъклени шкафчета. Ваната е изцяло изработена от дебело стъкло, ...

Повече

Life 01 e дело на таланта и вдъхновението на Paul Cocksedge и произведена от Flos. Проектирана на основата на животоопределящите ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code