СИЯНА МЕБЕЛ ООД

Адрес 1

Град: Бургас

Адрес: МОЛ Бургас Плаза, ет. 1

Телефон: 056/522 322, 0885 184 811

Факс: 056/522 322

Email: sianamebel@abv.bg

Website: www.sianamebel.com

Адрес 2

Адрес: Каблешково, ул. Христо Ботев 1

Телефон: 0888 724 602, 0888 633 450

Представяне
"Сияна Мебел" ООД е лидер в сферата на производството и търговията с мебели в Бургаска област от 1994 г. Мисия на компанията е да удовлетвори и най-претенциозните ценители на домашния уют и комфорт, изпълнявайки и най-нестандартните изисквания.

Фирмата разполага с екип от квалифицирани консултанти, проектанти и собствена производствена база. Производствената база в гр. Каблешково е реконструирана и оборудвана с модерни машини с компютърно управление на водещи в бранша компании. Фирмата разполага със собствен транспорт и квалифициран монтажен екип с цел максимално улеснение на своите клиенти.
В края на 2002 г. "Сияна Мебел" ООД изгражда нова производствена линия за производство на мебели от ламинирани плоскости и MDF.

Мебелите са изработени от материали, които са в съответствие с качествените и екологични критерии на европейските стандарти. Проектите са съобразени с най-новите тенденции в световния интериорен дизайн. Продуктовата листа е широка и разнообразна, като непрекъснато се обогатява с нови модели.

Предлага се комплексно обзавеждане на дома - дневни, трапезарии, спални, детски, кухни, офис обзавеждане, обзавеждане за хотел и ваканционни селища. Фирмата е единствен производител на тапицирана мебел в Бургаска област (тапицирани с естествена или изкуствена кожа, текстилни дамаски); предлага и корпусна мебел от меламинови плоскости в комбинация с MDF профили, алуминий и MDF и PVC покритие.
Мебелите са с оптимално съотношение между качество, дизайн и разумна цена.

Компанията е ориентирана основно към целевия пазар на индивидуални клиенти посредством собствен фирмен шоурум. Реализират се проекти, изцяло съобразени със специфичното желание и изисквания за ергономичност, дизайн и цвят. Изпълняват се и поръчки за корпоративни клиенти - фирми, организации, инвеститори, на които се предлага офис и хотелско обзавеждане.

Екипът от професионалисти и техните иновативни идеи, качеството на мебелите, както и точността при изпълнение на поетите срокове прави компанията желан партньор в цялата страна.

Вече 18 години марката "Сияна Мебел" е емблема за качество и стил, обещаваща модерна визия на всеки дом и офис, съчетана с най-важното - удобство и уют.

Галерия

Продукти

Спален комплект "Венеция" съдържа спалня с повдигащ матрак и ракла, нощни шкафчета, скрин с чекмеджета и огледало, гардероб с чупещи ...

Повече

Диван "Орфей" - тройка, двойка и фотьойл.
Диваните могат да бъдат изработени по размери на клиента, с разтегателен механизъм.
Голямо разнообразие ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code