СОЛИДНОСТ ЕТ

Град: Русе

Адрес: бул. Тутракан 20

Телефон: 0888 22 73 52

Email: office@solidnost.com

Website: www.solidnost.com

Представяне
От 1994 г. фирма "Солидност" произвежда и предлага на българския пазар кантослепващи и обрезвачни машини, циркуляри и многошпинделни бормашини за мебелното производство. Моделите са с много възможности, лесни за поддръжка и на много добри цени, значително по-ниски от същите машини, внос от чужбина. Нещо повече - нашите са по-универсални, с български части, които са в наличност и са с едногодишна гаранция. Машините се произвеждат по поръчка, т.е. са съобразени с индивидуалните нужди на клиента.

Фирма "Солидност" осигурява бърз гаранционен и извънгаранционен сервиз на своите машини в цялата страна и извършва ремонт на всякакви свои и вносни видове машини. Ремонтите са както частични, така и за цялостно рециклиране на амортизиралата техника.

Високото качество, ниската цена и необикновената универсалност, съобразена с нуждите на клиента, са без аналог на българския пазар.

Галерия

Продукти

Тази машина гарантира качествено слепване при праволинейно кантиране, което не отстъпва на най-скъпите световни образци, и възможност за криволинейно кантиране ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code