ТЕДИВА ООД

Адрес 1

Град: Добрич

Адрес: бул. България 3

Телефон: 058/690 250

Факс: 058/600 440

Email: showroom@mebelitediva.com

Website: www.tediva.eu

Адрес 2

Адрес: София, бул. Ал. Стамболийски 235

Телефон: 02/822 54 36, 0879 196 185

Email: office-sofia@tediva.eu

Представяне
С мотото "Когато купувате за себе си ..." и богатата продуктова гама "Тедива" е вече 16-та година на пазара. Фирмата е лидер в производството на мека мебел за България и e добре позната в други европейски държави. Моделите с марката "Тедива" се открояват със запазен стил, модерно и елегантно излъчване и доказано качество.

Компанията е основана през 1996 в град Добрич. Днес "Тедива" работи с 80 търговски фирми в цялата страна и е представена във всички български мебелни вериги. В последните години темпът на нейното развитие неотменно я води към международните пазари и реномирани изложения, където тя достойно защитава българското качество и стил. Диваните "Тедива" се предлагат с тапицерия от водещи европейски фирми, която е тествана прецизно и отговаря на всички съвременни изисквания за здравина и износоустойчивост.

Модерно оборудваната производствена база се разполага на площ от 23 хил. кв. м. Във фирмата работи квалифициран персонал от 160 човека. Фирменият магазин "Тедива" с площ от 1500 кв. м се намира в центъра на Добрич (срещу Общината на града). През есента на 2010 г. бе открит и фирмен шоурум в София. Предстои откриване на голям мебелен салон на територията на фабриката, който цели да представи на клиентите на марката завършени интериорни решения, които ще се отличават със стиловото си многообразие и прецизна изработка.

"Тедива" подържа сериозни контакти с клиенти от Холандия, Румъния, Гърция и Германия. Тя всяка година участва на изложения като "Светът на мебелите" в София, IMM - Кьолн, BIFE - Букурещ , "Мебел" - Москва, които доразвиват фирменото виждане за качество и дизайн.

Със своите модели мека и корпусна мебел, фирмата печели адмирациите на ценителите на красотата и модерния дизайн. В желанието си да задоволи дори и най-прeтенциозните клиентски очаквания, "Тедива" ежегодно обновява своята колекция и издава актуален каталог с новите модели.

Галерия

Продукти

"Тедива" ООД стартира производството на полиуретанова пяна в началото на 2013 година. Инсталацията е на английската фирма Iannon Viking, а ...

Повече

Тапицерията на модел "Алберт" е изцяло от калъфи за лесно сваляне и пране. Задоволява изискванията и на най-претенциозните домакини, а ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code