Tony’s Decor

Град: Бургас

Адрес: ул. Цар Симеон I 47

Телефон: 056/845 445, 0893 366 101

Email: e-shop@tonysdecor.com

Website: http://tonysdecor.com

Представяне
Tony’s Decor e компания с 9-годишен опит в търговията със стоки, свързани със строителството и интериора. Наши партньори са производители от Европа и Азия, с които сме изградили трайни отношения през годините.

Още от създаването ни, водеща идея е била предлагането на различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки декор. Мебели, чрез които клиентите ни да построят своя собствен и уникален свят.

Ние се стараем да подходим индивидуално към всеки от своите партньори и да договорим взаимно изгодни условия в зависимост от конкретните нужди и желания. Дългогодишният ни опит с професионалисти (дизайнери и архитекти) ни показва, че ако се обърнете към нас, Вие и Вашите клиенти ще откриете реализация на мечтаните проекти, в резултат на съвместната ни работа.

Предлагаме мебели от различни ценови групи и стилове, без да допускаме компромис в качеството. За това, ако целта Ви е създаване на красив и уютен интериор, то Вие сте на правилното място.

Независимо от Вашия бюджет, с нас можете да откриете разнообразие от единствени по рода си мебели и аксесоари, които да индивидуализират стилът Ви и да превърнат мечтите Ви в реалност. Предлаганите продукти и иновативни идеи, които ще намерите в нашия сайт и в магазините ни, са само част от приключението, към откриване на един уникален стил - Вашия!

За нас ще е удоволствие да се срещнем лично, за да можем да обсъдим оптималните варианти на работа, да изготвим индивидуален проект, да предложим специален подход към всеки един от Вас.

Галерия

Продукти

Арт №: 19023
Размери: 80*42*95
Модел: TD-99

Цена: 569.00 лв.

Други наши продукти от колекция "Винтидж" може да видите тук.

Повече

Арт №: 19037
Размери: 100*79*88
Модел: TD732

Цена: 849.00 лв.

Други наши продукти от колекция "Винтидж" може да видите тук.

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code