ВИВА ИНЖИНЕРИНГ ООД

Град: Варна

Адрес: бул. Христо Смирненски 173

Телефон: 052/783 099, 0878 465 146

Факс: 052/783 098

Email: office@vivainginering.com

Website: www.vivainginering.com

Представяне
"Вива Инжинеринг" ООД е изцяло с българско участие. Оперира на вътрешния и основно на международния пазар. Фирмата е надежден партньор и доставчик на качествена, модерна и многообразна продуктова гама механизми за вграждане, обков, аксесоари и кантове.

Най-новата разработка на компанията са МДФ плочи с покритие UV HIGH GLOSS с марката VIVA COLOURS, която е синоним на високо качество и новатор в разработките на нови материали за мебелната промишленост.

Новият проект е съвместна разработка с италианската компания ICA S.p.A., реализиран чрез представителя й за България - "Мебелформ" ЕООД. ICA Group e лидер в създаването на новаторски високотехнологични решения, които гарантират високо качество и се отнасят с респект към околната среда.

Покритието на МДФ плочите VIVA COLOURS UV HIGH GLOSS е изградено от акрилни продукти с УВ втвърдяване. Отличава се с наситен цвят и висок гланц. Продуктите за надграждане на покритието са безвредни и не съдържат тежки метали. Мебелните плочи са произведени от висококачествен МДФ на австрийската фирма HALLEIN GmbH & Co, отговарящ на всички европейски изисквания Е1. Продуктът е окомплектован с произведен в Германия ABS кант, съответстващ по цвят и гланц на мебелната плоча.

Цветовата гама е ключов аспект на покритието, индивидуална разработка от ICA Group за нашата компания, с което продуктите са уникални сами по себе си. Тя е разработена и подбрана след задълбочено маркетингово проучване на пазара, следвайки модните тенденции в обзавеждането.

Продуктът намира широкоспектърно приложение в мебелната индустрия както за изработка на корпусни мебели, така и за интериорни дизайнерски решения.

В съответствие със световните тенденции, политиката на "Вива Инжинеринг" ООД е максимална защита на околната среда и максимално високо качество на произвежданите продукти. Материалите, използвани за производството на МДФ плочи с покритие UV HIGH GLOSS, са подлагани на най-строгите изпитания, следствие на което отговарят на Европейските изисквания, напълно сертифицирани по UNI EN ISO 9001:2008.
Продукти

Най-новата разработка на "Вива Инжинеринг" са МДФ плочи с покритие UV HIGH GLOSS с марката VIVA COLOURS.

Новият проект е съвместна ...

Повече

ABS кантове с наситен цвят и висок гланц, произведени в Германия. Съответстват напълно по цвят и степен на гланц на ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code