WOLFRAM

Град: София

Адрес: ул. Цар Асен 12

Телефон: 0889 310 572, 0888 370 999

Email: wolframstudio@gmail.com

Website: www.wolfram.bg

Представяне
Студио за проектиране и производство на осветителни тела, светещи обекти и цялостни концепции за интериорно осветление. Основна насока в работата ни е създаването на уникални авторски решения, насочени към конкретни интериори. Произвеждаме по поръчка единични бройки и серии от осветителни тела и светлинни решения.

Създадохме студиото 1998 година в София като студио за продуктов дизайн. От 2002 година, паралелно с другите си проекти, проектираме осветителни тела и светлинни концепции, като израз на вътрешната ни необходимост да създаваме дизайн свързан със светлината, без това да е обвързано с конкретни външни задачи.

Работата със светлина се оформи като събирателна точка за експериментите в екипа ни. Почувствахме необходимост да реализираме идеите си в тази област и така започнахме да експериментираме с достъпни материали и технологии.

Реализирахме първите си светлинни проекти за конкретни задачи и тази опитност ни даде посока за работа в тази област. От този момент се занимаваме изключително с дизайн свързан със светлината. Постепенно оформихме стил на работа базиран върху индивидуално отношение към всяка задача и към всеки клиент и производство в малки уникални серии. Комуникацията с клиентите ни е на лично ниво. Тя е базирана на структуриран обмен на информация, фокусиран в дефиниране и постигане на определена цел. Ние проектираме и произвеждаме и поради тази причина имаме възможност да модифицираме, както и да създаваме, нови изделия съобразно необходимостите на задачите. Като създатели на продуктите, познаваме тяхната функция и възможности за прилагане в различни ситуации. Експеримента и следването на вътрешнатa ни посока е творческия импулс, който ни зарежда с енергия да продължаваме да създаваме.

Галерия

Продукти

Размери: d700/ d550/ h670/ h2220
Материали: алуминий
Цвят: по RAL каталог
Мощност: IP65, енергоспестяваща крушка E27, max 30W

Повече

Размери: 267/ 267/ h450
Материали: стомана
Цвят: бял/ черен
Мощност: енергоспестяващи крушки E27, G95, 4x22W

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code