УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. Всички услуги, предлагани от електронното издание, могат да бъдат използвани само и единствено за дейност, която не е забранена от закона.
2. Изпращането на нежелана поща и/или генериране на електронни съобщения със злонамерени цели са в разрез с политиката на електронното издание.

I. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ЕЛЕКТРОННОТО ИЗДАНИЕ
1. Публикуване, редактиране и актуализиране на предоставената от клиента информация.
2. Своевременно извършване на платена услуга и регистрация на заплатилите абонамент.
3. Електронното издание си запазва правото без предварително уведомяване да прекрати взаимоотношенията си с клиента, в случай, че установи нарушения в законите на РБ и международните актове, като не дължи никакви обезщетения и компенсации.
4. Електронното издание не поема отговорност за взаимоотношенията на клиента с трети лица, нито за пропуснати ползи и претърпени вреди, произтичащи от такъв вид взаимоотношения.
5. Електронното издание си запазва правото да променя и подобрява услугите си по всяко време, като се ангажира да уведоми клиента. Ако той не заяви несъгласие с направените промени, то той се счита за обвързан с тях.

II. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА
1. Клиентът носи пълна отговорност за смисъла и верността на информацията публикувана в електронното издание като се ангажира тя да не е в разрез със законите на РБ и международните актове.
2. В случай на последващо несъгласие на клиента с политиката и условията от страна на електронното издание, той може да прекрати предсрочно взаимоотношенията си с каталога, но няма право на никакви компенсации и обезщетения.
3. Клиентът няма право да въвежда информация нарушаваща моралните норми, правата и свободите на гражданите съгласно Конституцията на РБ и международните актове.
4. Клиентът може да използва информацията от електронното издание като няма право да я изтегля по никакъв начин, да я продава, препродава или предоставя на трети лица.

III. ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ
Графичните изображения трябва да бъдат в един от следните формати: JPG, непрозрачен GIF или PNG.
Текстовата информация трябва да е на кирилица.

При възникнали въпроси пишете на електронната ни поща info@mebeli.info

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist